EVROVIZIJA

Nekdanja evrovizijska predstavnica v Sloveniji posnela videospot

Po tem ko je več let nastopala v skupini Feminnem in se dvakrat predstavila tudi na Evroviziji, Pamela nadaljuje samostojno glasbeno pot. Nedavno je predstavila svojo novo pesem Prijateljica, videospot zanjo pa je posnela v Termah Čatež.

Pamela RamljakFoto: Jelena Balić

Lokacijo mi je predlagal režiser Darko Drinovac. Vsako poletje večkrat pridem sem, ker so terme lepo urejene in imajo vse, kar potrebuješ za celodnevno zabavo s prijatelji. Nisem pa vedela, da je to tako veliki kompleks, in šele na snemanju sem videla indijansko in gusarsko naselje. Navdušena sem, ker je vsaka podrobnost premišljeno dodelana,” je o lokaciji, ki si jo je izbrala, povedala Pamela in dodala, da je prav tu spot dobil tisti pravi poletni pridih.

Spot je precej razgiban, snemali pa so ga cel dan. Ramljakova je priznala, da so bili najtežji plesni prizori: “To ni ravno moje področje in vedno sem previdna, kako bo vse skupaj videti. Pred snemanjem sem imela le nekaj vaj, na srečo pa so bila ob meni dekleta, ki so bila zelo profesionalna in so koreografijo prilagodile mojim zmožnostim.” Pevka je povedala še, da je s končnim izdelkom zelo zadovoljna, in dodala, da je to njen najljubši videospot v karieri.

Pamela Ramljak, bivša članica skupine Feminnem, je pri nas posnela svoj videospot.Foto: Jelena Balić

Čeprav je med snemanjem vladalo delovno vzdušje, pa med člani ekipe ni manjkalo niti smeha. Za to je poskrbel kar Pamelin pes Chewi, ki ga je pripeljala s seboj. “Chewi je kar naprej prihajal v kader, ker mu ni bilo jasno, zakaj ne sme ležati ob meni. Ko sem snemala prizore, v katerih je bil le obraz, je on ves čas bil na mojih stopalih. Kasneje, ko sem plesala, pa smo ga morali privezati, da ne bi končal v spotu,” se je z nasmehom spomnila izkušena pevka.

Čeprav se pri nas dobro počuti, pa je Pamela razkrila, da nastopov v Sloveniji za zdaj ne načrtuje. “Upam, da se bo to hitro spremenilo. Poletje bo zame sicer precej delovno, skoraj vsak konec tedna imam nastope, a na žalost za zdaj še ne v Sloveniji,” je zaključila plavolaska, ki bo pesem Prijateljica predstavila tudi na hrvaškem festivalu CMC.

Še poljubčki za vse oboževalce …Foto: Jelena Balić
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Sledite nam na Twitterju @evrovizijacom Sledite nam na Twitterju @evrovizijacom
Back to top button