ZABAVNO & DRUŽABNO

Natalija Verboten zgoraj brez obnorela Slovence

Da je Natalija Verboten z novimi izdelki pošteno dvignila temperaturo na slovenski sceni, je zdaj, po treh tednih od izdane skladbe ‘Knockout’ (prekaljenega avtorskega tandema Aleš Klinar – Anja Rupel), jasno že vsakomur. In več kot očitno je, da bo tudi v prihodnje, temperaturo samo še dvigovala.

Natalija & Dejan Zavec & Mystique Show GroupFoto: Osebni arhiv

Natalija VerbotenFoto: Tibor Golob

Tokrat Natalija Verboten predstavlja nov glasbeni izdelek – remiks za aktualno skladbo Knockout (SKaTER K.O. Rmx), ki ga je za Natalijo tudi tokrat ustvarila produkcijska skupna SKaTER in predstavlja že njihovo šesto sodelovanje zapored.

V tednu, ki je pred nami, bo posnela še videospot za trenutno vročo skladbo Knockout, ki pa je navdušila tudi samega boksarskega šampiona Dejana Zavca. Natalijo je njegova organizacijska ekipa povabila, da jo zapoje tik pred nedavnim Dejanovim sobotnim dvobojem.

Dejan Zavec mi je v soboto rekel, da mu je skladba Knockout zelo všeč, česar sem izjemno vesela in obenem sem izredno počaščena, da so me povabili na sobotni boksarski spektakel,” komentira Natalija in nadaljuje: ”Z atraktivnimi plesalkami iz Mystique Show Group smo pripravile koreografijo posebej za to priložnost, dale smo vse od sebe in uživale od prve do zadnje sekunde! Po nastopu pa seveda skupaj z nabito polno dvorano močno navijale za našega boksarskega šampiona!

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button