ZABAVNO & DRUŽABNO

Naša najmlajša evrovizijka Ula Ložar poskrbela za ganljiv trenutek

V nabito polni veliki dvorani Hale Tivoli v Ljubljani se je dan pred dnevom žena zgodil veliki glasbeni spektakel – Aktualov dan žena, skoraj pet ur dolg trajajoči veliki koncert, ki je znova poskrbel za pravo glasbeno poslastico … in evrovizijsko presenečenje.

Ledena dvorana Hale Tivoli je pokala po šivih.Foto: Agencija M24
Ula Ložar in mornar AktualkoFoto: Agencija M24

Radio Aktual je za dan žena poslušalke in njihove spremljevalce, ki so se pripeljali z vse Slovenije, obdaril z velikim koncertom, na katerem je nastopilo največ glasbenikov doslej – nastopile so priljubljene Učiteljice, Begini, Kvatropirci, Grupa Vigor in klapa Rišpet ter lomilec ženskih src Jole. Mnoge obiskovalke in obiskovalci so dejali, da na koncert niso prišli le zaradi priljubljenih glasbenikov, temveč tudi zato, da spoznajo voditeljice in voditelje Radia Aktual v živo.

Razpoloženje v dvorani je bilo na trenutke skoraj evforično, za najbolj ganljiv trenutek večera pa je poskrbela mlada pevka Ula Ložar, ki jo poznamo z nastopa na Otroški Pesmi Evrovizije. Tokrat je nastopila skupaj s Klapo Rišpet z njihovo največjo uspešnico, obiskovalci pa so njen nastop spremljali s prižganimi mobilnimi telefoni. Večer, posvečen ženskam, je vodil priljubljeni voditelj Klemen Bunderla, za njihovo dodatno zabavo in razvajanje pa je tokrat poskrbel zabavni mornar Aktualko, maskota Radia Aktual, v družbi hostes v atraktivnih mornarskih oblekah.

Ula Ložar poskrbela za ganljiv trenutek.Foto: Agencija M24
Klapa VigorFoto: Agencija M24

Koncert je bil poln presenečenj – Mojca Briščik, pomočnica izvršne direktorice divizije Modiana Mercator, d. d., ki je bila glavni pokrovitelj prireditve, je med obiskovalce izpustila množico balonov s popusti za nakup oblačil v njihovih prodajalnah. Svetlobni snop pa je med množico obiskovalcev izbral par, ki mu je dnevni časopis Svet24 poklonil tri dni nepozabnega razvajanja v Portorožu. Dogajanje se je začelo že ob 17. uri z Aktualovo Galamo, priljubljeno petkovo oddajo z voditeljema Anito Gošte in Deanom on the Mikom, ki je ponovno potekala v živo s terena, v spremstvu fotografiranja oboževalcev z zvezdniki in nazdravljanja z »galamčki«, ki so še dodatno poskrbeli za dobro voljo.

Jole je predstavil svoje največje hite.Foto: Agencija M24
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Back to top button
X