ZABAVNO & DRUŽABNO

Najdaljša noč je ‘Noč za pamčenje’, pravita Saša in Nataša (Sinji galeb)

Nataša in Saša, ki sta združena v duo Sinji galeb, ne navdušujeta le z glasom, ampak sta ena redkih glasbenikov, ki imata zavidanja vreden repertoar. A to še ni vse. Letošnje leto sta bila tako dobra, da sta na mednarodnem festivalu Marco polo osvojila drugo mesto.

Nataša in Saša, duo Sinji galeb.Foto: Osebni album

Vse skupaj jima je dalo energijo, ki sta jo za veseli december še kako potrebovala. “Decembra sva imela ogromno nastopov, tako da se včasih niti spočiti v miru nisva mogla. Toda ker nama je glasba pri srcu in to delo opravljava z veseljem, nama ni odveč noben nastop. Upava, da bo tako tudi v bodoče,” nam je zaupala Nataša, ki je za zaključek še dodala, da sta tik pred novim letom svoje oboževalce obdarila z živahno skladbo Noč za pamčenje, ki je kot nalašč za nepozabne večere. 

Nataša in Saša skozi ljubezen nadgrajujeta svoje glasbene uspehe.Foto: Promo foto

In kako naprej? “V letu 2015 upava, da bova imela veliko nastopov, da bova posnela vsaj dve pesmi in naredila kakšen videospot. Morda se bova udeležila kakšnega festivala. Dogovorjeni smo za številne nastope v Srbiji, Bosni in na Hrvaškem ter seveda doma v Sloveniji,” je še dejala Nataša in dua Sinji galeb. (am)

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Back to top button
X