FESTIVALI

Na jubilejnem festivalu Sunčane skale 2014 tudi naša Rebeka Dremelj

Črnogorsko mesto Herceg Novi bo 2. in 3. julija že tradicionalno gostilo mlade in uveljavljene glasbenike s področja nekdanje Jugoslavije, letošnji program na jubilejnem, že 20. festivaču Sunčane skale, pa bo v primerjavi s preteklimi leti vendarle nekoliko drugačen.

Foto: suncaneskale.org

Festival bodo v sredo otvorili mladi, še neuveljavljeni glasbeniki, ki se bodo potegovali za zmago v večeru tako imenovanih novih zvezd. Organizatorji so se odločili, da okroglo obletnico festivala letos obeležijo s posebnim revijalnim koncertov, ki bo na sporedu dan kasneje. V Herceg Novem bomo tako lahko slišali številne danes priljubljene glasbenike, ki so v preteklosti zaznamovali ta festival. Med njimi bodo glasbeniki, ki smo jih že videli tudi na evrovizijskem odru, denimo Sergej Četković, Željko Joksimović, Marija Šerifovič, Jelena Tomašević, Boris Novković in Goran Karan, predstavila pa se bo tudi Rebeka Dremelj.

Spomnimo, da so na Sunčanih skalah lani slavili Teška industrija in Kemal Monteno s skladbo Majske kiše. Čeprav ima festival letos nekoliko drugačen značaj, pa bo tudi zaradi številnih evrovizijskih glasbenikov verjetno zanimiv tudi tokrat. 

Neposredni prenos ob 21. uri lahko spremljate na televiziji RTCG oziroma preko spleta tukaj.

Rebeka Dremelj bo zapela Sto sitnica.Foto: Alesh Maatko
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Back to top button
X