ZABAVNO & DRUŽABNO

Muzikal Mamma Mia! v Hali Tivoli pozdravil 30-tisočo obiskovalko

Uprizoritev muzikala Mamma Mia! je 23. oktobra v ljubljanski Hali Tivoli prinesla posebno obeležje. Muzikal si je namreč ogledala že 30-tisoča obiskovalka, Irena Cerar, ki je imela priložnost pokukati v zakulisje in spoznati ansambel, ki z energičnimi nastopi polni dvorane po vsej Sloveniji …

Muzikal Mamma Mia! podir vse rekorde.Foto: Muzikal Mamma Mia!

Po tem, ko je muzikal Mamma Mia! presegel vsa pričakovanja in kar 17-krat razprodal ljubljanske Križanke, se je 23. oktobra  preselil v topel objem Hale Tivoli, kjer je že ob prvi uprizoritvi pozdravil 30-tisočo obiskovalko, Ireno Cerar. Ta je imela posebno priložnost pokukati v zakulisje predstave in se spoznati z ansamblom in producentom Jurijem Frankom.

Svetovna uspešnica, ki se je izkazala tudi za slovensko veleuspešnico, muzikal Mamma Mia!, se bo po razprodani predstavi 23. oktobra v topel objem Hale Tivoli vrnila že 6. novembra. Kljub prodajnim rekordom, ki jih podira muzikal Mamma Mia!, producent Jurij Franko obljublja, da bo kakovost izvedbe predstave prav vsakič na najvišji ravni.

Na ravni, ki jo z odprtimi rokami pozdravljajo tudi poznavalci področja, ki so po junijski premieri muzikal pogosto primerjali s predstavami na najvišji ravni, ki jih lahko gledamo na Broadwayu in West Endu.

Jurij Franko (producent) ter obiskovalka Irena Cerar.Foto: Promo foto

Od energičnih Dinamitk do treh očetov
Ljubitelje Abbinih legendarnih glasbenih uspešnic, ki jih je v slovenski jezik mojstrsko prepesnil Tomaž Domicelj, bodo tudi v toplem objemu Hale Tivoli s svojimi glasovi prepričale udarne Dinamitke, ki jih sestavljajo Alenka Godec, Simona Vodopivec Franko in Damjana Golavšek, medtem ko jim bo solze na oči priklicala romanca med Sophie, ki jo igra Lea Bartha, in Skyem, ki ga upodablja Matjaž Kumelj. Seveda pa ne gre pozabiti niti na vse tri mogoče očete Billa, Sama in Harryja, ki jih na odru upodabljajo Gojmir Lešnjak – Gojc, Uroš Smolej in Marjan Bunič. Muzikal Mamma Mia! je tudi po pričevanjih navdušenih gledalcev vrhunska predstava, ki je preprosto ne gre zamuditi!

Muzikal Mamma Mia! na odru Hale TivoliFoto: Promo foto

Ob dodatni predstavi v Hali Tivoli tudi gostovanja po Sloveniji
Muzikal Mamma Mia! bo poleg dodatne predstave v Hali Tivoli v prihodnjih mesecih gostoval tudi v drugih slovenskih mestih. Med njimi 14. in 15. novembra v Mariboru (SNG Maribor), 28. novembra v Škofji Loki, 13. decembra v Ajdovščini, 19., 20. in 21. decembra v Mengšu (Špas Teater) in drugje.

30-tisoča obiskovalka, Irena Cerar se je pred predstavo družila z ekipo.Foto: Promo foto
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Back to top button
X