FESTIVALI

Monika Pučelj skozi pesem nosi pomembno sporočilo

Monika Pučelj je pevka, ki jo označujejo z energičnim house vokalom in božanskim stasom. Na letošnjem festivalu MMS je med drugim gledalcem jemala dih s svojim stasom, saj je presenetila z izjemno črno usnjeno prozorno kombinacijo, ki je razkrila njeno zavidljivo postavo.

Monika Pučelj je poskrbela za energičen nastop.Foto: Alesh Maatko

Monika Pučelj tako na radijske valove pošilja pesem V dobrem in slabem, ki jo je tokrat napisala sama, tako glasbo kot besedilo, aranžma pa je prispeval Dejan Dimec, kitarist skupine Kingston. “Pesem V dobrem in slabem nosi pomembno sporočilo. Da z osebo, ki nam je blizu delimo dobre in manj dobre stvari, lepe in manj lepe trenutke. Se pa velikokrat zgodi, da to postane enostransko in da veliko damo, manj pa dobimo nazaj,” nam je zaupala Monika Pučelj, ki je ob tem še dodala, da je festivalska pesem aranžmajsko vseeno zastavljena tako, da iz nje veje pozitiva in da lahko ne glede na besedilo na njo tudi zaplešemo.

Do začetka avgusta čakajo svetlolaso pevko še delovni dnevi, potem pa si
bo z družino privoščila dvotedenske počitnice nekje ob morju in v
gorah, spet jeseni pa nam bo postregla z novo skladbo.

Za to je spretno poskrbel Dejan Dimec, s katerim sva že večkrat sodelovala,” je še dodala Monika, ki je pod budnim očesom koreografa Mihe Lampiča edina poskrbela tudi za scenski nastop na letošnjem festivalu Melodije morja in sonca, kjer je pesem, s katero je osvojilo 11. mesto, premierno tudi predstavila.

Monika Pučelj s svojimi plesalci.Foto: Alesh Maatko
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Back to top button
X