FESTIVALI

MMS 2017: Z nastopom na festivalu se bo Emi Sladič izponila želja

Na že 37. festivalu Melodije morja in sonca 2017 se bo v portoroškem Avditoriju 8. julija predstavilo štirinajst izvajalcev. Vse izvajalce v sliki in besedi predstavljamo tudi tokrat na Evrovizija.com. Šesta po vrsti bo na glasbeni oder v Portorožu stopila 26-letna Koprčanka Ema Sladič, ki bo zapela pesem Vse tja do sonca.

Ema Sladič stavi na šestico.Foto: Alesh Maatko

Ema Sladič se je z glasbo pričela ukvarjati že v osnovni šoli in v okviru šolskih prireditev tudi večkrat nastopila v koprskem gledališču. Petje jo je vedno veselilo, zato je pri svojih 18. letih posnela prvi singel z naslovom Vem da, katerega producent je Anže Cazzafura. Za to pesem je kasneje posnela tudi videospot. Sodelovanje s Cazzafuro je nadaljevala in posnela še drugi in tretji singel z naslovoma Svoje sanje in Naj ti ona. Leta 2010 se je prijavila na Slovenija ima talent in prišla do polfinala. Ta dogodek je bil zanjo dobra odskočna deska.

Kot Primorka si že vrsto let želi nastopiti na MMS,
saj pravi, da je najlepše nastopati prav pred domačo publiko. S skladbo Vse tja do sonca želi mladim vrniti nasmeh na obraz in sonce v
srce.

Čeprav jo starša ne bosta mogla nikoli slišati, sta namreč gluhonema, jo podpirata na njeni glasbeni poti. V svoji glasbeni karieri je imela veliko nastopov, v zadnjem letu pa sodeluje z glasbenikom Alexom Volaskom, ki je zanjo spisal tudi njeno zadnjo skladbo Kar tako nekje, ki je na radijih in med ljudmi doživela odličen sprejem.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Back to top button
X