FESTIVALI

MMS 2017: Skozi prvi večer smo spoznali pet tekmovalcev

V okviru 37. festivala Melodije morja in sonca, ki bo 8. julija 2017 v Portorožu, se tekmovalci predstavljajo skozi predstavitvene večer. Na prvem večeru so se v ponedeljek, 3. julija, pred lokalom Kapelca v Portorožu predstavili: Prifarski muzikanti, Daniel Rampre in Andreja Čamernik, Aleksander Novak, Klepač in Gustinčič ter The Woodlanders …

Na koncu ni manjkal niti selfie …Foto: Alesh Maatko

Poletni amfiteater portoroškega Avditorija bo v soboto, 8. julija, gostitelj 37. festivala Melodije morja in sonca. Za štiri nagrade strokovne žirije in veliko nagrado festivala se bo potegovalo 14 novih poletnih melodij.

A še preden se bo zgodil festivalski večer se tekmovalci predstavljajo ljudstvu. Na prvem predstavitvenem večeru se je tako že predstavilo pet tekmovalcev. Vsak izmed njih je predstavil nekaj svojih pesmi, seveda pa ob tem niso manjkale niti tekmovalne skladbe.

Ob koncu predstavitve ni manjkala skupinska fotografija.Foto: Alesh Maatko

Ne pozabimo. Predstavitveni večeri so svojevrsten uvod v sobotni večer, kjer bodo glasbeniki nagovarjali publiko v Amfiteatru ter televizijske gledalce in radijske poslušalce, ki bodo nato preko glasovnic in telefonskega glasovanja izbirali svoje favorite. Prireditev bo v Amfiteatru to soboto od 20.45 dalje potekala pod voditeljsko taktirko priljubljenega voditeljskega para Lorelle Flego in Maria Galuniča.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Sledite nam na Twitterju @evrovizijacom Sledite nam na Twitterju @evrovizijacom
Back to top button