FESTIVALI

MMS 2017: Kaj bo na poletnem festivalu ponudil Isaac Palma?

Na že 37. festivalu Melodije morja in sonca 2017 se bo v portoroškem Avditoriju 8. julija predstavilo štirinajst izvajalcev. Vse izvajalce v sliki in besedi predstavljamo tudi tokrat na Evrovizija.com. Kot sedmi po vrsti se bo s pesmijo Če te kdaj spustim iz rok predstavil v Argentini rojeni pevec Isaac Leandro Palma, ki je ljubezen našel pri nas.

Bo Isaacu številka sedem prinesla srečo?Foto: Alesh Maatko

Isaac Leandro Palma je v Slovenijo prvič prišel leta 2004, kasneje pa je v pri nas ostal zaradi ljubezni, saj poročen je s Slovenko.

Svojo glasbeno pot je na sončni strani Alp pričel v šesti sezoni šova Slovenija ima talent. V prvi oddaji priljubljenega in odmevnega šova je navdušil s pesmijo Moja (Toše Proeski). Žirijo ter zbrane pa je presenetil s slovenskim besedilom, in sicer kljub temu, da je bil pri nas samo nekaj mesecev. V šovu se mu je uspelo prebiti v veliki finale, kjer je na koncu osvojil drugo mesto ter srca Slovencev.

Točno na dan finalnega nastopa pa je praznoval še eno leto življenja v Sloveniji, glasbeno pa je še isti dan presenetil z izidom prvega singla (Oba), ki ga je predstavil skupaj s pevko Manco Špik.

Isaac Palma in Maj Vlašič (avtor poletne melodije).Foto: Alesh Maatko
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Back to top button
X