FESTIVALI

MMS 2013: Marko Vozelj še po (eno) zmago, tokrat v Portorož?

Marko Vozelj, ki je svojo samostojno glasbeno pot začel leta 2008, ko je izdal album z naslovom Moj svet, se tokrat predstavlja še na letošnjih melodijah morja in sonca, kjer bo predstavil skladbo Nora noč je pred nama.

Foto: Alesh Maatko

V času samostojnega delovanja je trikrat nastopil na festivalu Slovenska popevka in trikrat prejel nagrado občinstva za najboljšo pesem – leta 2008 za pesem Te ni, leta 2011 pa za pesem Tukaj si, leta 2012 pa za pesem Naj nama sodi le nebo, ki jo je zapel v duetu z Nušo Derenda.

Marko Vozelj je ponosen tudi na tri nominacije za Viktorja popularnosti in Viktorja, ki ga je prejel leta 2009.

Uspešnice iz prvega albuma, Zdaj moj svet, Moje srce je tvoje in Mavrica, so dosegale najvišja mesta na slovenskih glasbenih lestvicah, Marko pa je nastopil tudi na revijalnih in tekmovalnih delih različnih festivalov v državah nekdanje Jugoslavije ter se veselil nagrade bosansko hercegovskega radijsko-televizijskega festivala v letu 2010.

Uspešnice iz leta 2010 in 2011 z naslovi Moj si zrak (predstavljena je bila na festivalu Ema 2010), Brez miru, Zvezde so z nama in Letiva v nebo pa napovedujejo izid novega albuma.

Portal Evrovizija.com lahko spremljate tudi na družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Back to top button
X