FESTIVALI

MMS 2013: Bo Manca Špik ponovila slavje iz leta 2007?

Melodijo morja in sonca bo letos predstavila tudi priljubljena in vedno nasmejana Manca Špik. Na festivalu je nastopila že trikrat, leta 2007 pa na njem tudi slavila s skladbo Baila Baila Baila. Tokrat se nanj vrača s pesmijo Ni skrbi, za katero je sama napisala tako besedilo kot melodijo.

Manca Špik na Slovenski popevkiFoto: Alesh Maatko

Manca Špik velja za eno izmed zelo priljubljenih in priznanih slovenskih glasbenih izvajalk zadnjih nekaj let. S svojo odkritosrčnostjo, izjemno odrsko energijo, sproščenim nastopom, odličnim petjem in ne nazadnje zapeljivim stasom vedno znova poskrbi za izvrstno vzdušje med publiko. Prikupna pevka je nastopila na vseh odmevnejših slovenskih glasbenih festivalih. Trikrat je tekmovala na Emi, jeseni se že tretjič vrača na oder Slovenske popevke, trikrat pa je tekmovala tudi na festivalu MMS.

Manca Špik je na MMS že slavila.Foto: Alesh Maatko

Manca je v septembru 2012 izdala novo glasbeno zgoščenko Iz prve roke, na kateri se predstavlja z 11 novimi skladbami. V zadnjem letu jo lahko spremljate v priljubljeni oddaji Moja Slovenija, kjer nas bo jeseni že v četrti sezoni navduševala kot pevka v hišnem bendu.

Portal Evrovizija.com lahko spremljate tudi na družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Back to top button