EMA

Mini Ema 2015: V drugem predizboru komisija izbrala Lino Kuduzović

Oddaja Vikend paket je 27. septembra gostila še drugi predizbor Mini Ema 2015. Tudi tokrat so se predstavili trije predstavniki, sreča pa je bila tokrat naklonjena Lini Kuduzović.

Slavje za Lino KuduzovićFoto: Facebook Lina Kuduzović

20. septembra smo dobili prvo finalistko izbora Mini Ema 2015. To je postala 11-letna Alenka Vozlič oziroma Leni, ki ji je uspelo prepričati s pesmijo Najlepši dan. Mlada pevka je v prvem krogu, v oddaji Vikend paket, premagala Rebeko Satler in Janino Klenovšek.

27. septembra so se v oddaji Vikend paket znova predstavili po trije izvajalci, in sicer Lina Kuduzović, Jaka & Maks ter Tina Vinter. Sreča je bila tokrat naklonjena Lini Kuduzović, ki je stavila na pesem Prva ljubezen.

Strokovna komisija v sestavi Nuška Drašček, Nina Pušlar ter Patrik Greblo je iz vsakega predizbora izbrala najboljšo skladbo, ki se je vrstila v finalni izbor Mini EMA 2015, ki bo v nedeljo, 4. oktobra, v oddaji Vikend paket. Gledalci izbora Mini EMA bodo s telefonskim glasovanjem odločili, katera izvajalka bo zastopala RTV Slovenija na 13. izboru Otroške Evrovizije 2015, ki bo v soboto, 21. novembra, v bolgarski Sofiji.

Izvajalec Naslov Glasba Besedilo Aranžma
Lina Kuduzović Prva ljubezen Lina Kuduzović,
Maraaya
Lina Kuduzović,
Sebina Kuduzović,
Maraaya
Raay
Jaka & Maks Full of energy Zala Smolnikar Renata Smolnikar,
Jaka & Maks Dolinšek
Renata Smolnikar,
Zala Smolnikar
Tina Vinter Brez okov Zvone Hranjec Tea Vindiš,
Tina Vinter
Zvone Hranjec
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Back to top button
X