EMA

Mini Ema 2015: Rebeka Satler stavi na pesem S tabo (Let you go)

Oddaja Vikend paket bo 20. in 27. septembra gostila dva predizbora Mini Ema 2015. V vsakem predizboru se bodo predstavili po trije izvajalci, a le po en najboljši se bo uvrstil v finale, ki bo 4. oktobra. V prvem predizboru se tako predstavljajo tri pevke: Rebeka Satler, Janina Klenovšek in Leni.

Rebeka SatlerFoto: Rok Plešnar

Na prvem predizboru v nedeljo, 20. septembra, ob 17.20 na Televiziji Slovenija 1 se bodo v oddaji Vikend paket predstavile prve tri izvajalke. Kot prva predstavljamo Rebeko Satler, ki se bo predstavila s pesmijo S tabo (Let you go). Glasbo je ustvaril Alex Volasko, besedilo je napisala Rebeka sama, za aranžma pa so poskrbeli Rebeka Satler, Samo Satler in Alex Volasko.

Rebeka Satler se s petjem ukvarjam od majhnih nog, prvi javni nastop pa je imela pri devetih letih na svoji osnovni šoli. Pri isti starosti se je začela tudi učiti solo petja pri priznani slovenski pevki Marti Zore. V nadaljnjih letih je nastopala na večini šolskih prireditev. Leta 2014 se je prijavila na Slovenija ima talent, ker je želela svoje petje deliti tudi z drugimi. Čeprav ni prišla daleč, je bila to zanjo odlična izkušnja, ob kateri se je naučila veliko novega. Velika prednost, ki je prišla s to oddajo, je tudi odličen odziv občinstva. Poleg petja igra tudi sintesajzer in pleše hip-hop ter tekmuje v street-plesu s plesno šolo Miki. Čeprav tudi pleše, je petje njena strast in upa, da jo bo petje spremljalo do konca mojega življenja.

Rebeka Satler in Alex VolaskoFoto: Facebook Rebeka Satler

Predizbor Mini Ema 2015, 20. september ob 17.20 uri v oddaji Vikend paket:

Izvajalec Naslov Glasba Besedilo Aranžma
Rebeka Satler S tabo
(Let you go)
Alex Volasko Rebeka Satler Rebeka Satler,
Samo Satler,
Alex Volasko
Janina Klenovšek Sonce v ogledalu Rok Golob Katarina Habe,
Janina Klenovšek
Rok Golob
Leni Najlepši dan Aleš Klinar,
Alenka Vozlič
Tina Muc,
Anja Rupel
Miha Gorše
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Back to top button
X