EMA

Mini Ema 2015: Pesem Brez okov je adut Tine Vinter

Oddaja Vikend paket bo 27. septembra gostila še drugi predizbor Mini Ema 2015. Tudi tokrat se bodo predstavili trije predstavniki, a le eden najboljši se bo uvrstil v finale, ki bo 4. oktobra. V drugem predizboru se tako predstavljajo: Lina Kuduzović, Jaka & Maks ter Tina Vinter.

Tina Vinter s pesmijo Brez okov.Foto: Osebni album

Kot zadnjo izvajalko drugega predizbora, ki si ga boste lahko ogledali na TV Slovenija, predstavljamo še Tino Vinter, ki bo zapela pesem Brez okov. Pod
glasbo in aranžma se podpisuje Zvone Hranjec, besedilo pa sta napisali Tea Vindiš in Tina Vinter.

Tina Vinter prihaja iz Oplotnice, kjer je tudi končala osnovno šolo. Obiskovala in končala je tudi glasbeno šolo iz kitare. Ker rada poje se je vpisala v pevsko šolo Orfeus v Slovenski Bistrici. Nastopala je na številnih šolskih in občinskih prireditvah, kakor tudi koncertih glasbenih šol.

Večje pevske izkušnje pa je pridobila letos, ko se je prijavila na mednarodno pevsko tekmovanje Blejski zlati mikrofon, kjer je bila druga najboljša Slovenka v svoji kategoriji. Na podlagi rezultatov ter dobrih občutkov petja na velikem odru, se je s pomočjo staršev in učitelja petja odločila, da se s svojo pesmijo Brez okov prijavi na Mini Emo 2015.

2. Predizbor Mini Ema 2015, 27. september, v oddaji Vikend paket:

Izvajalec Naslov Glasba Besedilo Aranžma
Lina Kuduzović Prva ljubezen Lina Kuduzović,
Maraaya
Lina Kuduzović,
Sebina Kuduzović,
Maraaya
Raay
Jaka & Maks Full of energy Zala Smolnikar Renata Smolnikar,
Jaka & Maks Dolinšek
Renata Smolnikar,
Zala Smolnikar
Tina Vinter Brez okov Zvone Hranjec Tea Vindiš,
Tina Vinter
Zvone Hranjec
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Back to top button
X