EMA

Mini Ema 2015: Alenka Vozlič – Leni stavi na Najlepši dan

Oddaja Vikend paket bo 20. in 27. septembra gostila dva predizbora Mini Ema 2015. V vsakem predizboru se bodo predstavili po trije izvajalci, a le po en najboljši se bo uvrstil v finale, ki bo 4. oktobra. V prvem predizboru se tako predstavljajo tri pevke: Rebeka Satler, Janina Klenovšek in Leni.

Njeni vzornici sta Beyoncé in Taylor Swift.Foto: Osebni album

Na prvem predizboru v nedeljo, 20. septembra, ob 17.20 na Televiziji Slovenija 1 se bodo v oddaji Vikend paket predstavile prve tri izvajalke.

Kot tretjo izvajalko predstavljamo Alenko Vozlič – Leni, ki se bo predstavila s pesmijo Najlepši dan. Glasbo sta ustvarila Aleš Klinar in Alenka Vozlič, besedilo sta prispevali Tina Muc in Anja Rupel, avtor aranžmaja pa je Miha Gorše.

Alenka Vozlič oziroma Leni, kot jo vsi kličejo, je stara 11 let in obiskuje 6. razred osnovne šole v Žalcu. Živi v Ločici ob Savinji. Že od nekdaj sta glasba in petje njeni veliki ljubezni. Sloveniji se je prvič predstavila v znanem »talent šovu« in se uvrstila v veliki finale. Od takrat naprej njena ljubezen do petja in glasbe samo še raste. Znanje dopolnjuje tudi z igranjem električnega klavirja. Njeni vzornici sta Beyoncé in Taylor Swift. V prostem času se uči angleščino, trenira atletiko in igra tenis. Veliko tudi bere. Želi si postati pevka in imeti svoje koncerte. Sledila bo svojim sanjam, ker verjame, da ji bo uspelo!

Alenka Vozlič oziroma LeniFoto: Osebni album

Predizbor Mini Ema 2015, 20. september ob 17.20 uri v oddaji Vikend paket:

Izvajalec Naslov Glasba Besedilo Aranžma
Rebeka Satler S tabo
(Let you go)
Alex Volasko Rebeka Satler Rebeka Satler,
Samo Satler,
Alex Volasko
Janina Klenovšek Sonce v ogledalu Rok Golob Katarina Habe,
Janina Klenovšek
Rok Golob
Leni Najlepši dan Aleš Klinar,
Alenka Vozlič
Tina Muc,
Anja Rupel
Miha Gorše
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Back to top button
X