Naša evrovizijska predstavnica ManuElla se je skrivnostno poročila

Naša nekdanja evrovizijska predstavnica ManuElla, za katero smo leta 2016 v Stockholmu držali pesti, se je, kot kaže, v letu 2019 potihoma poročila, in sicer s svojim dolgoletnim partnerjem Marjanom Hvalo, ki je vpet v glasbeni svet že dolgo let, saj je eden izmed tistih, ki je na noge postavil legendarni zabavnoglasbeni festival Korajža velja.

Manuella in Marjan sta dahnila usodni da.Foto: Alesh Maatko

Kot kaže sta bila oba zaljubljenca, ki ju je združila glasba, dovolj 'korajžna', da sta naredila korak naprej in dahnila usodni da. Kot smo izvedeli, je bila poroka v ožjem družinskem krogu in prijateljev, vse skupaj pa naj bi brez velikega pompa in daleč stran od kamer in bliskavic potekalo avgusta. To sta z objavo potrdila tako Marjan Hvala, ki je na zadnji dan v letu na facebooku delil objavo, ManuElla, ki se po novem piše Hvala, pa je zapisala, da je bilo leto 2019 leto ljubezni, družine, prijateljev in glasbe.

ManuElla je leta 2016 osvojila Emo s pesmijo Blue and red.Foto: Alesh Maatko
ManuElla se je letos na skrivaj poročila z dolgoletno ljubeznijo.Foto: Alesh Maatko

"Leta 2019 sem posnela prvi album z mojimi heroji, našla sem mojo dušno družino, veliko sem delala na sebi in se naskrivaj poročila z ljubeznijo mojega življenja. Hvala leto 2019, ker sem se počutila tako srečno," je na družbenem omrežju na zadnji dan leta zapisala ManuElla, ki je še dodala, da se bo še več sanj uresničilo v letu 2020. Lepim željam se pridružuje tudi naše uredništvo, ki ManuElli in Marjanu želi vse dobro v skupnem življenju.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

15.1.2020

Zlatko Dobrič po petletni pavzi tokrat v hrvaških glasbenih vodah

14.1.2020

Ste že slišali novo pesem od Pop Design? To je/bo resnično sreča

12.1.2020

Klemen Slakonja kot Melania Trump predstavlja slovenski paradiž(nik)

3.1.2020

Alya med nominiranci za prestižno regionalno nagrado MAC

31.12.2019

Clemens: Na koncu se moramo vprašati, kaj je zares pomembno

Facebook

Twitter