Sedel je doma ob bazenu, pil najljubšo pijačo, nato se je zgodilo

En deci ljubezni bo to poletje novi moto za vse ljudi dobre volje. Takšen naslov namreč nosi novi hit zasedbe Mambo Kings, ki bo tudi to poletje razveseljevala mlado in staro, kar člani skupine, kot priznano največji žurerji v Sloveniji, počnejo že več kot 26 let.

Peves skupine Aleš Bartol.Foto: Menart Records

"En deci ljubezni se je zgodil zelo spontano, kot vse stvari v življenju. Sedel sem doma ob bazenu, pil najljubšo pijačo, v tistem me je poklical moj dober prijatelj Rok Lunaček, da ima en dober tekst za nas. Skupaj sva ga dodelala in mu dodala 'mambo' začimbe, potem pa je še moj drugi prijatelj, Dare Kaurič, na vse skupaj dodal melodijo, ki je padla iz prve," pravi Aleš Bartol, ki dodaja: "Vsi najboljši komadi so vedno narejeni spontano. Sem človek, ki izredno veliko da na ta segment delanja muzike. Težko bi funkcioniral tehnično. Prvi korak je vedno in samo muzika in tisti prvi pravi utrip, ki se zgodi. Tukaj se je. In zato sem vesel, da lahko po vsem tem času še vedno počnem, kar počnem in počnemo z Mambo Kings."

Skupina Mambo Kings predstavlja novo romantično pesem En deci ljubezni.Foto: Menart Records

Skupina Mambo Kings se tako počasi že približuje svoji 30-letnici, v tem času pa je skupina odigrala več kot 3000 koncertov. "Včasih tudi sam težko verjamem, da bo kmalu 30 let, odkar smo začeli zabavati ljudi. Minilo je, kot bi mignil. Lep občutek," pove Aleš Bartol.

Pod besedilo pesmi se tako podpisujeta Rok Lunaček in Aleš Bartol, glasbo je podpisal Dare Kaurič, produkcijo in aranžma pa je naredil Krešimir Tomec, ki prvič sodeluje z Mambo Kings. "Prvič smo delali v takšni zasedbi. Prepričan sem, da ni zadnjič. Izredno dobra energija," dodaja Bartol, ki nam je še zaupal, da je skupina v svoji karieri nanizala velike hite in zimzelene pesmi, kot so Balerina, Preveč je lepih deklet, Palme in valovi, Preko Beograda do Ljubljane ter drugih.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

24.11.2020

Čas se je ustavil, pred nami so nove dimenzije in nova obzorja

24.11.2020

V nakupovalnem središču Aleja bo zasvetilo več kot 300.000 lučk

22.11.2020

Maruša Zmrzlak je videozgodbo za Bife postavila v gledališki prostor

20.11.2020

Kaj v posebni zgodbi Sto idej sporočata Zala in Gašper?

19.11.2020

Klemen Slakonja odvrgel masko; predstavlja se v vlogi samega sebe

Facebook

Twitter