EMA

‘Majmuna’ Lee Sirk zasenčila Ema

Naša evrovizijska predstavnica Lea Sirk je ‘svoje leto’ 2018 podaljšala še krepko v leto 2019. Glede na to, koliko se ji je v 2018 zgodilo (zmaga na Emi, finale na Evroviziji ter še zmaga na MMS), to ni nič čudnega, ampak šalo na stran – delovno leto je končala s koncem letošnjega februarja in ga obeležila s kar tremi velikimi projekti naenkrat.

Lea Sirk na odru Beovizije.Foto: RTS

Če tokrat vsaj malo pozabimo na vso #fakingnemoremverjet dogajanje, ki se je zgodilo na Emi 2019, ne bo odveč, če povemo, da je naša Primorka na letošnjem nacionalnem izboru predstavila novi singel, pesem My Moon, v kateri gosti svojega producenta, didžeja Tomyja Declerqueja. Kaj kmalu po izboru je pesem oplemenitila še z videospotom, sledil je promocijski koncert v ljubljanski Cvetličarni, kjer je povabljencem in oboževalcem predstavila svoj decembra izdani drugi album, z naslovom 2018. Zadnji dan februarja pa je, takoj po koncertu v Cvetličarni, letela še v Beograd, kjer je bila gostja na srbskem izboru Beovizija.

Sicer pa to še ni vse! Lea Sirk se je o svojem peklensko zasedenem februarju razpisala v blogu, kjer je med drugim tudi povedala: »V tem peklensko napornem februarju so me čakali pomembni nastopi, koncerti in velike preizkušnje. Začetek je bil sicer težak, ampak takoj ko sem prišla v ritem, sem vedela, da bo vse skupaj zelo pestro, zabavno in polno lepih trenutkov.« Celoten zapis najdete tu.

Novo pesem je premierno predstavila na Emi 2019.Foto: Alesh Maatko
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button