EMA

Lina Kuduzović: Zadovoljna sem s prvo vajo, saj upoštevajo naše želje

Pa smo jo dočakali – prvo slovensko vajo na velikem odru otroške Evrovizije. Lina, ki se bo v soboto, 21. novembra na letošnjem glasbenem tekmovanju predstavila kot tretja po vrsti, je uspešno opravila s prvo na(d)logo – vajo, ki smo jo vsi nestrpno pričakovali …

Lina Kuduzović se na evrovizijskem odru predstavlja v beli obleki, ki jo je dopolnila z belim pasom, na katerem so rdeči srčki, ki dopolnjujejo zgodbo pesmi Prva ljubezen. “Zadovoljna sem s prvo vajo, saj upoštevajo naše želje. Pripravili so čarobno ozadje in lepo zimsko zgodbo, ki bo pričarala decembrsko prvo ljubezen, o kateri govori pesem. Sama sem zadovoljna z nastopom na prvi vaji lahko, sicer pa lahko še povem, da se s preostalimi tekmovalci super razumemo in da imam odlično ekipo, ki skrbi zame,” nam iz evrovizijske Sofije sporoča naša predstavnica Lina Kuduzović.

Foto: Instagram Junior ESC

Kot smo še izvedeli po vaji, lahko pričakujemo nekaj sprememb v grafičnem ozadju do naslednje vaje. Naša 12-letna pevka se sicer v Sofiji odlično počuti. “Predstavljati Slovenijo na otroški Evroviziji mi pomeni zelo veliko. Nikoli si nisem predstavljala, da bom stala na tem glasbenem odru. Resnično sem vesela, še bolj pa bom, če bom nekoč predstavljala Slovenijo na veliki Evroviziji. S tem bi se mi pa resnično uresničile moje sanje,” je dejala Lina, ki jo čaka še ena vaja.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Back to top button