EVROVIZIJA

Lina Kuduzović srečno prispela v Sofijo, kjer se zbirajo vse delegacije

Naša predstavnica na letošnji otroški Evroviziji, Lina Kuduzović, je pripotovala v Sofijo, kjer se zbirajo mladi evrovizijski glasbeniki, ki se bodo 21. novembra predstavili na tokratnem izboru v Areni Armeec. 12-letno pevko so na letališču pogostili s pogačo in medom, prejela pa je tudi cvetje …

Raay in Lina Kuduzović sta prispela v Sofijo.Foto: Facebook Maraaya

Prve vaje se pričnjeo 16. novembra ob 10. uri zjutraj. Naša Lina bo imela prvo vajo v torek 17. novembra, drugo pa v četrtek 19. novemembra. V petek 20. novembra popoldne in zvečer sledita še dve generalki, v soboto pa veliki izbor, ki ga bo prenašala tudi RTV Slovenija.

Vse sodelujoče države čaka pred velikim nastopom, ki se bo zgodil 21. novembra ob 19.30 uri, naporen teden, saj morajo posneti tako promocijske razglednice, skupno pesem na bolgarskem nacionalnem radiu, ne nazadnje pa vsakega predstavnika čakata še dve vaji. Za 15. november je bila planirana tudi tradicionalna svečana otvoritev, toda zaradi tragičnih dogodkov v Parizu se je bolgarska televizija pridružila tridnevnem žalovanju, sam dogodek pa so prestavili.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Back to top button