Lea Sirk se je vrnila v osemdeseta

Nekdanja evrovizijska predstavnica Lea Sirk je zelo kreativna glasbenica, ki se rada giblje po različnih glasbenih področjih. Glasbo vsakodnevno živi, saj jo poučuje, ustvarja in interpretira. Zadnje leto se je tako posvetila zgolj ustvarjanju, posledica vsega skupaj pa je nova skladba Always You, ki je že ugledala luč sveta.

Lea SirkFoto: Ana Gregorič

"V pavzi, ki jo glasbeniki še kar premlevamo in rešujemo, bi zase rekla, da je bila zelo produktivna na področju raziskovanja novega stila in obdobja, v katerem sem bila žal le rojena, razen preko svojih staršev pa ga nisem uspela kaj dosti spoznati. Pred približno dvema letoma sem na glasbenem tujem trgu zasledila, da se vračajo osemdeseta leta in že takrat me je producent pocuknil za rokav, da bi bilo zanimivo kaj narediti v tej smeri. Sploh zato, ker ima on ta stil v malem prstu, jaz pa obožujem hitrejše ritme in barve, ki s tem časom kar dobro sovpadajo," je o novi skladbi Always You povedala evrovizijska predstavnica iz leta 2018, Lea Sirk, ki je ob tem pripomnila, da bo pesem zaživela tudi v slovenščini.

"Always you bi podarila vsem, ki delijo življenje z osebo, ki jo dobesedno živijo. Življenje ob tej osebi ne potrebuje razlag, analiz in pretiranega razmišljanja. Le nasmeh in objem," je zaključila priljubljena primorska pevka.

Sorodne novice

25.7.2021

Koktajle ji je mešal kar MasterChef

22.7.2021

Simona Vodopivec Franko o solzah, ki ničkolikokrat pritečejo kar na odru

21.7.2021

Nino Ošlak pripravlja poseben izziv za poslušalce; še prej pa Rabim te!

19.7.2021

Parvani Violet tokrat v zgodbi polni mističnega simbolizma

14.7.2021

Miran Rudan zapustil Pop Design

Facebook

Twitter