Ženski trio Katrinas z aktualnim sporočilom za današnji čas

Katrinas (Sanja, Petra in Katarina) po dolgih štirih letih znova predstavljajo avtorsko skladbo z naslovom Le naprej, z aktualnim sporočilom za današnji čas.

Sanja, Petra in Katarina pravijo, da jim je skladba pisana na kožo, saj govori o vseh tistih drobnih biserih življenja, ki nas vsakodnevno radostijo, navdihujejo in nam vlivajo upanje, da za dežjem vedno posije sonce.

Ustvarjalne niti so znova združile z avstralsko pevko Cherie, s katero so v preteklosti posnele tri skupne skladbe (Hočem še, Funky beat, Poljub rajskih dni), ki jih je zanje ustvaril njihov dolgoletni 'hišni' komponist Rok Golob. Tokrat pa je celotna skladba z aktualnim naslovom Le naprej nastala izpod ustvarjalnega peresa avtorske ekipe 'The CR3W', ki jo sestavljajo Cherie in Aleš Marjetič ter Tadej Košir.

Katrinas predstavljajo Sanja, Petra in Katarina.Foto: Šimen Zupančič

Katrinas niso ravno navdušene nad snemanjem videospotov, raje prepevajo na odru, a jih je tokrat pred kamere spravila Cherie. Kot osrednjo zgodbo je predlagala, kako ohraniti radost in navdušenje ter upanje otroka tudi takrat, ko nam je težko. "Male Katrinas" v spotu Le naprej poosebljajo Tara in Brina (hčerki Petre - ene od Katrink) ter njuna prijateljica Zala. Njihovo radostno igro so posneli prekaljeni mojstri vizualij iz Frimm medije (režija: Matej Grginič & Maša Kandus, kamera: Gašper Pintarič).

Sorodne novice

20.9.2021

Dueti so priložnost, da se zlijejo čustva dveh izvajalcev v novo celoto

19.9.2021

Božidar W. Wolf: Verjamem, da bo tudi ta pesem segla v dušo ljudem

15.9.2021

Irena Vrčkovnik pred koncertom: Zaradi Eme sem doživela Evrosong

4.9.2021

Nov album sledi kmalu, koncerti pa tudi, pravi osveženi San Di Ego

4.9.2021

S srcem se ustvarja kvaliteto, pravi mlada pevka Nika Starčević

Facebook

Twitter