PROMOCIJA

Koncerte na prostem bo nocoj strnil legenda Aleksander Mežek

Posebnosti
  • PROMOCIJSKO SPOROČILO

V najboljše novo nakupovalno središče ALEJO nocoj ob 20. uri prihaja legenda slovenske glasbe Aleksander Mežek. Le kdo ne pozna legendarne pesmi Johna Denverja Contry Road ali po Mežkovo, Siva pot? Po vrnitvi iz Velike Britanije se pojavlja pogosteje na slovenskih glasbenih odrih, na ALEJI SKY pa mu bo družbo delal gost Gregor Strasbergar. Brezplačne vstopnice za prepustitev Mežkovim čutnim ritmom še lahko prevzamete na info točki nakupovalnega središča. Koncert je bil sicer prestavljen zaradi slabega vremena.

S tem ALEJA zaokrožuje poletno dogajanje. Poletne četrtkove večere so do sedaj s svojimi nastopi popestrili že številni slovenski glasbeniki, ki so navdušeni nad edinstvenim prizoriščem na ALEJI SKY in izredno hvaležno publiko. Tako je ALEJA gostila številna znana imena: Nipkeja, Alenko Godec, Mirkota in Markota iz skupine Avtomobili, Guštija, Kokosye, Manco in Domna, Jureta Lesarja, Martino in Domna, EMKEJa in Bepop Al Fresco. ALEJA pa poleg glasbenih presenečenj vedno znova ponudi filmske premiere, saj so v kinu pod zvezdami vsako sredo predvajali filmske uspešnice, med drugim Minioni: Grujev vzpon, DC ligo super-ljubljenčkov, Top Gun: Maverick, Hiter kot strel, Elvis, Thor: Ljubezen in grom ter Črni telefon.

Alenka Godec
ALEJO SKY je obiskala tudi Alenka Godec. Foto: Žiga Intihar

Navijaška evforija

V ALEJI veje tudi zmagovita navijaška evforija. Vse do nedelje, 18. septembra, lahko skupaj z njimi na ALEJI SKY navijate za našo košarkarsko ekipo. Oglejte si predvajanje tekem evropskega prvenstva in spodbujajte naše fante na poti do zmage vse do konca. Pridružite se jim to sredo ob 20.30 na ALEJI SKY in na ves glas navijajte za naše legendarne košarkaše v obračunu s Poljsko.

Dogajanje bo spremljal pester zabavni program, nagradne igre in veliko dobre volje, ki pripomorejo k zmagi. V osrednjem prostoru nakupovalnega središča pa si hkrati še lahko ogledate tudi zanimivo razstavo fotografij, ki so nastale v času pripravljalnih tekem.

Aleja Sky
Sproščeno vzdušje ob koncertih na prostem na ALEJI SKY. Foto: Sašo Radej
Twitter
Back to top button