ZABAVNO & DRUŽABNO

Kim Begović: Med snemanjem novega spota padla s konja

Po nastopu na Emi 2019 je Kim Begovič odpotovala v švedski Gotheburg, kjer se je srečala z avtorji ter skupaj z njimi tudi pripravila novo skladbo – prvo, ki je pripravljena za mednarodno tržišče in ki nosi naslov Calling Me.

Kot smo izvedeli stoji za skladbo priznana, izkušena in močna švedsko – irska glasbena naveza, v sestavi: Adriana Pupavac, Andreas Björkman, John Åhlin in Aidan O’Connor; slednji je leta 2016 napisal skladbo I stand, s katero je na ESC 2016 nastopila predstavnica Češke.

Skladbo Calling Me sem ustvarila skupaj z ostalimi avtorji, saj sem želela v naslednji skladbi preizkusiti tudi delček sebe. Z ekipo smo se takoj ujeli in tako je nastala skladba Calling Me, ki mi je resnično pisana na kožo in še posebej pri srcu,” pravi 19-letna Kim Begovič, ki se velikih odrov ne boji in ki je še posebej ponosna je, da je kot glasbenica in pevka sodelovala v
slovenskem filmu Vloga za Emo, za katerega je posnela tri skladbe, med
drugim tudi nosilno pesem filma.

Kim BegovičFoto: Promo foto

Calling Me je na nek način kot en mednarodni loterijski listek – vplačaš
ga in čakaš, če bo dobiten. S to pesmijo se želim približati predvsem
tujemu tržišču, saj študiram glasbeno produkcijo in bi si zato želela še
večjih glasbenih izzivov.

Kim Begovič

Za skladbo smo posneli tudi videospot in sicer v čudovitih prostorih Hotela City Maribor, nekaj kadrov smo posneli tudi v naravi, prav tako sem v tem videospotu sodelovala tudi z Allegria Fashion Store iz Maribora, kjer sem našla svoje sanjske čevlje, za čudovite podaljške las pa so poskrbeli pri Vesna Hair Extension. Na snemanju sem se počutila odlično, predvsem zaradi energije produkcijske ekipe Max Visuals, ki so poskrbeli za videospot na svetovni ravni,” še pove Kim.

Do zapletov pa je prišlo na samem snemanju spota. V enem izmed snemalnih kadrov smo najeli tudi konja, ki se je med snemanjem ustrašil nenadnega poka, ki se je zgodil v bližini. Konj je začel preplašeno teči, ker pa na to nisem bila pripravljena, sem med snemanjem padla. K sreči sem jo odnesla brez zlomov, smo pa snemanje vseeno morali podaljšati, saj se dobri dve uri nisem mogla niti premakniti. Najbolj mi je bilo žal konja, ki se je ustrašil nepredvidenega zvoka, sama sem proti koncu dneva uspela posneti še skoraj vse manjkajoče kadre,” z nasmehom na obrazu pove 19-letna Kim, ki je neizmerna ljubiteljica živali, še posebej konjev.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Back to top button
X