EVROVIZIJA

Kdo je bil na evrovizijskem izboru 2015 najslabše oblečen?

Poleg vseh nagrad, ki jih izvajalci prejemajo še nekaj tednov po koncu izbora za pesem Evrovizije, lahko obiskovalci spletne strane EurovisionHouse.nl glasujejo tudi za najslabše oblečenega izvajalca preteklega izbora. Letos je ta ”nagrada” pripadla nizozemski predstavnici Trijntje Oosterhuis.

Trijntje Oosterhuis je imela najslabšo obleko.Foto: Alesh Maatko

Nagrada Barbare Dex (Barbara Dex Award) se podeljuje že od leta 1997, ime pa nosi po belgijski predstavnici Barbari Dex. Ta je leta na Evrosongu nastopila leta 1993 in nosila kreacijo v kožni barvi, ki jo je sešila sama. 

Da bo za najslabše oblečeno razglašena ravno 43-letna Trijntje, ni veliko presenečenje. S seboj na Dunaj je prinesla pet oblek. Že na prvi vaji je brcnila mimo in njena črna obleka z drznim dekoltejem je izzvala veliko polemik. Na drugi vaji jo je zamenjala, v predizboru pa se je odločila za bolj zaprto različico, črnega pajaca. A kot kaže, tudi pri tej ni imela najboljšega okusa, saj je 1324 obiskovalcev spletne strani odločilo, da je bil to najslabši modni kos letošnje prireditve.

Na drugo mesto so postavili srbsko predstavnico Bojano Stamenov (605 glasov), tretje pa britanska predstavnika iz dueta Electro Velvet (397 glasov).

Srbija se je uvrstila na drugo mesto.Foto: Alesh Maatko
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Back to top button
X