EVROVIZIJA

Kdo je 13-letna Destiny, ki jo primerjajo s samo Aretho Franklin?

Letošnja evrovizijska predstavnica Malte, Destiny Chukunyere, ki je slavila na Pesmi Evrovizije za otroke 2015, je s svojim izjemnim glasom prepričala in navdušila občinstvo tako v dvorani Armeec kot tudi pred televizijskimi sprejemniki po Evropi …

Beyonce in Aretha Franklin dajeta Destiny pravi navdih.Foto: EBU / Elena Volotova & Vladimir Dudakliev

Destiny je 13-letna mlada pevka, ki se posveča študiju v Hamrunu. Poleg tega, da intenzivno prepeva zadnja tri leta, in sicer pod budnim očesom inštruktorice Marie Abdilla, obožuje tudi gledališko igro. Kljub svoji mladosti je Destiny osvojila že več glasbenih nagrad na Malti, med drugim tudi nagrado za najboljšo interpretacijo na festivalu Singer Stage International Festival ter veliko nagrado (Grand Prix) med udeleženci sedmih različnih držav. A to še ni vse, saj je zastopala Malto na mednarodnem festivalu v San Remu, kjer je maja 2013 osvojila prav tako veliko nagrado oziroma Grand Prix. Njena glasbena kariera se je nato le še stopnjevala. Leta 2014 je sodelovala na festivalu Konkors Kanzunetta Indipendenza Junior, kjer je s pesmijo Festa T’Ilwien osvojila tretje mesto. Kasneje je osvojila še lovoriko ‘glasbenik leta’ ter sodelovala na mnogih festivalih, kjer je bila vedno več kot opažena.

Nikoli ne obupajte v življenju. Vedno sledite svojim sanjam, ne glede na okoliščine.

Destiny Chukunyere

Sodelovanje na otroški Evroviziji je bilo nekaj, kar si je Destiny, katere cilj je, da bi bili ljudje srečni skozi glasbo, resnično najbolj želela. Na nacionalnem izboru ji je julija letos uspelo premagati vseh dvajset sodelujočih glasbenikov, z zmago tako na domačih tleh kot tudi v Sofiji pa je prekosila sama sebe.

13-letna pevka je velika zmagovalka otroške Evrovizije 2015.Foto: EBU / Elena Volotova & Vladimir Dudakliev
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Back to top button
X