FESTIVALI

Katero festivalsko uspešnico so prelevili v ‘a capella’ preobleko?

Anabel – najbolj predvajana nova pevka letošnjega leta,
ki je slavila na festivalu Dnevi slovenske zabavne glasbe (poprock večer), predstavlja svoje prvo glasbeno sodelovanje. Uspešnico Ob kavi je skupaj s skupino Bassless preoblekla v zanimivo zgodbico.

Anabel in BasslessFoto: Marko Maag

Mlada, kreativna pevka, ki prihaja iz okolice Celja, je takoj po zmagi na festivalu doživela velik uspeh s pesmijo Ob kavi na radijskih postajah, poleti pa je že začela intenzivno nastopati. Zmaga na festivalu Poprock, v okviru Dnevov slovenske zabavne glasbe na RTV Sloveniji, ji je dala ogromno energije in motivacije za delo naprej.

Po prvih samostojnih daljših nastopih in koncertih, te dni predstavlja svojo prvo uspešnico v zanimivem glasbenem sodelovanju s skupino Bassless. Skupino sestavljajo odlični vokalisti, in sicer Karin Možina, Nastja Vodenik, Kristjan Virtič, Klemen Brezavšček in Matej Virtič. Skupina Bassless je poskrbela za nov, vokalni aranžma, ki da pesmi prav poseben pečat.

Anabel te dni čaka veliko nastopov, precej časa pa nameni tudi kreativnemu ustvarjanju v studiu, kjer intenzivno pripravlja novo pesem, ki jo boste lahko slišali že kmalu!

Anabel je s kavo prepričala strokovno komisijo in nato še ljudstvo.Foto: Alesh Maatko
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Back to top button
X