EMA

Kakšno mnenje imajo tuji mediji o naši Tinkari Kovač? Kaj pa Slovenci?

Takoj po prvi slovenski vaji so se nekateri slovenski mediji kot tudi posamezniki – predvsem tisti, ki niti niso Københavnu – precej ne ravno lepo razpisali o naši vaji! Vse vaje so namenjene temu, da se glasbeniki pripravijo na svoj nastop, da izrazijo svoje želje in naredijo na koncu najboljše!

Tinkara KovačFoto: Alesh Maatko

Razmišljam. V teh dneh sem imela veliko intervjujev. Z ekipo smo na nogah in v pogonu non stop. Novinarji so zelo pripravljeni, prijazni, izobraženi in o meni osebno in o nas vedo veliko. Predvsem pa so pozitivni do mene, ekipe in Slovenije. Zakaj in čemu je potrebno, da berem samo v naših – domačih medijih tako bizarne članke on nas in patološke komentarje?” je svoje jutranje razmišljanje na facebook strani delila Tinkara Kovač, ki kljub metanju polen pod noge ostaja optimistična!

Naša ekipa se je že predstavila ‘sedmi sili’ …Foto: Alesh Maatko

Primorka ostaja optimistična!

Komu koristi, da Slovenec Slovenca živega odira? Danci pravijo in na veliko zapišejo, da se najbolj srečen narod. Žalostno je gledati in brati tako Slovenijo …

Pa vam vseeno želimo lep dan!

Tinkara Kovač

Naj ob tem povemo, da je imela naša Primorka po prvi vaji – kljub temu, da je bila novinarska konferenca komaj ob 19. uri – ogromno različnih intervjujev, saj je bilo naprimer za pogovor z njo ‘prijavljenih’ skoraj 50 različnih svetovnih in evrovizijskih medijev.  Vsi skupaj so naši pevki precej naklonjeni, prav tako pa je naša ekipa precej sproščena, predvsem pa zelo dosegljiva do vseh. Enako velja za slovensko televizijsko delegacijo, ki je ena najmanjših na tem izboru. Vsi skupaj se – glede na situacijo, kakršna je – precej pozitivno in optimistično trudijo, da naredijo najboljše kar lahko; srečno Slovenija!

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button