Kaj za 2021 obljublja Nino Ošlak?

Čeprav od izida njegovega zadnjega albuma Nekaj je na tebi minilo komaj dobro leto in pol, vsestranski akademski glasbenik Nino Ošlak ustvarjalno stopa tudi v novo leto 2021. Poletno uspešnico Midva je namreč posnel v isto sveži, akustični verziji.

Nino Ošlak za letođnje leto obljublja akustične verzije.Foto: Jan Rozman - Clarityst

Nino obljublja, da bo klavirsko-akustične verzije svojih starejših in novejših pesmi v novem letu predstavljal še večkrat. Glede na odlične odzive na drugačno, bolj intimno izvedbo pesmi, glasbenik napoveduje, da bo nove glasbeno-video zgodbe predstavil že kmalu. Do takrat pa vabljeni k poslušanju čisto nove, akustične – Midva.

"Pesem Midva je pravzaprav povabilo na zmenek. (smeh) V prvem verzu namreč pojem 'Pridi ob osmih pod nebo, dnevu pomahat v slovo'. Poletje je moj najljubši letni čas in čeprav je letos zima izjemno lepa, vseeno rad obujam spomine na poletje. (smeh) In tudi na prve poletne romance imam zelo lepe spomine. Morje, sončni zahod … vse to me vedno znova, pa čeprav zveni klišejsko, resnično navdihuje," je o pesmi Midva še dodal Nino Ošlak.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

22.2.2021

Nepozabnih Nininih 15 let z Bleda

20.2.2021

Nino Ošlak razkril, kako drugačen bo njegov letošnji nov album

20.2.2021

Alen Hass: Glasba je upanje

18.2.2021

Miki Vlahovič ob 25. obletnici poroke ženi poklanja pesem Rad te imam

18.2.2021

Lea Sirk: Življenja ne obžalujem, ampak v njem iščem svetle trenutke

Facebook

Twitter