ZABAVNO & DRUŽABNO

Kaj se je zgodilo Viliju Resniku?

Poletje, ki ga je Vili Resnik preživel večinoma na odrih in ob urejanju okolice svoje nove hiše v Vipavski dolini, je minilo in s seboj prineslo tudi sveže glasbene sadove. Naš nekdanji evrovizijski predstavnik je namreč vse poletne mesece preživel delovno in zelo aktivno.

Veselje ob novem albumu Vilija Resnika.Foto: osebni arhiv
Vili ResnikFoto: osebni arhiv

Življenje na Primorskem ima namreč kar nekaj pozitivnih lastnosti, med drugim tudi bližino morja in krasnih pohodnih poti, kjer se je Vili Resnik tudi pridno rekreiral. V prostih dneh pa si je privoščil tudi nekaj zabave z družino in prijatelji.

Med enim od mnogih piknikov, ki jih je obiskal, je po nekaj letih spet srečal prijatelja Cveta Polaka. Glasbenika sta se v smehu spominjala tistih let, ko sta kot dolgolasca v usnju zažigala na vseh večjih slovenskih odrih in padla je ideja o ponovnem sodelovanju.

Vili Resnik se predstavlja z novo skladbo Se zgodi.Foto: osebni arhiv

Rockersko obarvana pesem Se zgodi bo nedvomno popestrila sive jesenske
dni … Kar pa je najbolj pomembno – s to skladbo in z Vilijem Resnikom, ki zna poskrbeti za pravo zabavo, bo na koncertih po
Sloveniji spet pravi in nepozabni žur.

Cveto Polak, ki se že vrsto let ukvarja tudi z avtorstvom je za Vilija napisal energično skladbo, ki jo je mojstrsko ubesedil tekstopisec Leo Oblak. In zgodila se je skladba Se zgodi, ki kot nek glasbeni časovni stroj prijatelja popelje nazaj v čas, v obdobje, ko je bila slovenska glasba kraljica na vseh odrih po državi, ko so se ljudje družili in zabavali ob bučnih ritmih slovenskega rocka in ko so imele tudi radijske in TV postaje posluh za domačo avtorsko glasbo.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Back to top button
X