EMA

Kaj se je dogajalo v zakulisju misije – Eme 2012?

Glede na to, da je Ema največji televizijski šov na sončni strani Alp, bi mnogi pričakovali, da se je dogajalo veliko. No, žal letos temu ni bilo tako, saj je bilo za medije – tako za novinarje kot tudi za fotografe – vse skupaj vsaj v času izbora precej dolgočasno.

Manuela Brečko, Omar Naber in Nika ZorjanFoto: Alesh Maatko

Toda ne zaradi tekmovalk, temveč zaradi tega, ker smo bili v studiu 2 prepuščeni sama sebi … vsi skupaj pa smo čakali znane osebnosti, kot verniki v Medžugorju čakajo, da se jim pokaže Marijo devica.

Povabljene goste ter skoraj vse dosedanje zmagovalce Eme, je nacionalna radiotelevizija ‘zaprla’ v studiu 1, kjer je potekal šov Misija Ema. Fotografom so tako kakopak onemogočili normalno delo, ljudstvo pa je ostalo brez zaželenih fotografij, seveda z izjemo ali dveh izvajalcev, ki so nas prišli pozdraviti, ker so vedeli, da ne bi bilo slabo, če bi se pojavili še v kakšnem drugem mediju kot pa na RTV Slovenija. Od kolegov je bilo celo slišati, da bi lahko kar doma gledali izbor, pa še bolj udobno bi bilo. Toda tako pa tudi ne gre, saj druge medijske hiše – predvsem šefi – pričakujejo zajeten koš fotografij oziroma kruha in iger, in sicer zato, da se bo lahko prodal kakšen izvod revije več ter da bo na spletu kakšen klik več.

Kakor koli že, novinarji in fotografi smo iznajdljivi ljudje, tako da nam je kljub tem uspelo narediti nekaj zanimivega in to delimo z vami. Sicer pa smo – tako bi zagotovo rekli na nacionalni televiziji – sami krivi, saj smo bili o tem na akreditacijskem listu tudi obveščeni, da bomo dobri dve uri in pol zaprti v studiu 2. No, pa poglejmo koga vse smo ujeli v naš fotografski objektiv pred studiem 2 ter v hodniku, kjer so shranjene scenografije …

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Back to top button
X