PROMOCIJA

Jesenska inovacija Casali za še širšo paleto izdelkov Casali

Novo: Casali Waves

Posebnosti
  • PROMOCIJSKO SPOROČILO

Casali »klasika«, čokoladna banana, je na slaščičarski polici dobila družbo v obliki sadno-eksotičnih Casali Waves. Poznavalci sadne čokoladne specialitete in vsi, ki bi to radi postali, imate zdaj še več razlogov za veselje. Kajti Casali med izdelki predstavlja še eno privlačno inovacijo: Casali Waves – kokos in ananas.

Ko uživate v tem čokoladnem baru v obliki vala, se vam takoj prikažejo slike z vaših zadnjih počitnic na plaži in zvoki valov. Ne le zunanjost Casali Waves, tudi notranjost tega dvoslojnega bara je nekaj posebnega, saj je polnjen z nežno sadnim kokosovim nadevom v kombinaciji z eksotičnim ananasovim nadevom in oblit s hrustljavo čokolado, seveda iz praženega kakava, in nosilca certifikata 100-odstotno FAIRTRADE.

Val popolnega okusa, ki ob uživanju podaljša poletje!

»Casali pomeni eksotični joie de vivre (neizmerno uživanje v življenju), čokoladne banane so še zlasti priljubljene kot nekaj originalnega, še boljši okus pa imajo tedaj, ko jih delimo z drugimi. Novi Casali Waves združujejo ta občutek s slastnim okusom kokosa in ananasa – ob uživanju v njem se samodejno pojavi občutek počitnic,« pravi o uspešni inovaciji izdelka Rainer Storz, vodja trženja pri znamki Manner.

Casali Waves
Casali Waves Foto: Casali Waves

Casali Waves so pakirani po deset v okolju prijazni 250-gramski kartonski embalaži.

Twitter
Back to top button