ZABAVNO & DRUŽABNO

Jardier tik pred izidom prvenca

Glasbena skupina Jardier v tem mesecu napoveduje izid prvenca, katerega bo 31. oktobra predstavila v Kinu Šiška kot gostujoča zasedba na promociji novega albuma skupine Dan D.

JardierFoto: Anže Vrabl

Prvi album zasedbe Jardier bo v obliki zgoščenke izšel na dan koncerta, od 21. oktobra pa bo na voljo na vseh glavnih spletnih ponudnikih digitalne glasbe.

Jardier so se širši javnosti prvič predstavili lani v okviru kompilacije Val 014, kasneje pa smo jih med drugim lahko videli tudi na največjih prizoriščih v regiji, in sicer festivalih INmusic (Zagreb) in Flow (Ljubljana), v Kinu Šiška kot predskupina angleškemu dvojcu The KVB ter drugod po Sloveniji.

Na radijskih postajah se že nekaj časa vrtita skladbi Pieces in Sailor iz njihovega prihajajočega albuma, v teh dneh pa skupina pripravlja tudi prvi videospot za novi singel. Snemanje videa je skupina zaupala ekipi pod vodstvom priznanega fotografa Primoža Lukežiča, tehnični svetovalec je bil Lev Predan Kowarski, za kamero pa je skrbela produkcijska ekipa Helivideo.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Back to top button
X