EMA

Janin Glas srca je grammyjev nagrajenec predelal v Angel Heart

Z grammyjem nagrajen glasbeni producent in profesor na prestižni glasbeni univerzi Berklee, Gael Hedding, kjer zmagovalka zadnje sezone oddaje Slovenija ima talent dokončuje magistrski študij, je pripomogel k novemu zvoku pesmi Glas Srca s katero se je Jana predstavila na letošnji Emi …

Jana Šušteršič na Emi 2015.Foto: Alesh Maatko

Energičen Glas Srca sta profesor Hedding in Miha Gorše predelala po Janini ideji in ji tako uresničila željo po manjši spremebi. Besedilo v angleškem jeziku je napisala Tina Muc, avtorica verzov slovenske pesmi. Tudi v pesmi Angel Heart so spremljevalne vokali odpeli Janini sošolci iz Združenih držav (Erin Johnson, Cinnamon Murray, Will Stone), ki jo so spremljali na izboru pesmi za Evrovizijo.

Pred dobrim mesecem dni je izšel tudi video za pesem ‘En svet‘, ki jo
je napisal Janin sošolec iz Berkleeja Žiga Pirnat. Mlad glasbenik je za
pesem namenjeno podpori in promociji mednarodnega razvojnega
sodelovanja ter humanitarni pomoči Slovenije, Slove’n’aid, poleg Jane
povabil še petnajst uveljavljenih slovenskih glasbenikov.

Prav kmalu boste lahko Jano poslušali tudi v živo, saj bo s sošolci iz Berkleeja gostovala na devetem mednarodnem festivalu Igraj se z mano.

Na ljubljanskem kongresnem trgu bodo od 26. do 29. maja v sklopu prireditve Vrhunski mednarodni glasbeniki igrajo z mano Berklee Meets Ljubljana poleg Jane s sošolci nastopili tudi učenci iz Centra Janeza Levca, številne glasbene šole, Alja Krušič, Fanika Križaj in Zlatko, ki bo nastopil kot zadnji in tako zaključil festival.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Back to top button
X