Življenje je eno samo in neprecenljivo, pravi Jan Potrč

Letošnji december zaradi epidemioloških razsežnosti ne bo tak, kot smo ga vajeni. Druženja s prijatelji, praznovanja in obdarovanja so letos zamenjale video konference, čepenje v samoti doma in spremljanje situacije preko spleta. Tako je nastala tudi nova glasbena zgodba Jana Potrča, ki se še kako navezuje na življenje ...

Jan PotrčFoto: Luka Mesec

Jan Potrč je skladbo Ne zbudi me napisal za te turobne in deževne dni, ko začutimo praznino, osamljenost in se z nostalgijo vračamo v preteklost. "V mislih sem imel predvsem nostalgijo in prihajajoč decembrski čas. Za nekoga poln pričakovanj in čarobnosti, za drugega le mesec, skozi katerega se je treba prebiti... Vsekakor je zame to čas, poln iskric, radosti in pričakovanj, a tudi čas v katerem pomislim tudi na osebe, ki jih ni več med nami. V tem letu se je za vedno poslovila meni zelo draga oseba, ki je bila poosebljena milina in dobrota. Njen zgled me spremlja in njena prisotnost me obdaja kot nevidna koprena angela varuha," je o pesmi dejal mladi glasbenik, ki je ob tem še dodal: "Življenje je eno samo in neprecenljivo. Ko imamo občutek, da ne gre, se ozrimo do zvezd. Morda je tam nekje nekdo, ki pazi na nas ali pa to poslanstvo nosi naša močna vera v prihodnost. Kakorkoli, vredno je verjeti, živeti in slediti sanjam."

Naj kot zanimivost še zapišemo, da je mladi glasbenik, ki prihaja iz celjskega konca, sam poskrbel za glasbo, nežno besedilo, celoten aranžma in post-produkcijo.

Mladi glasbenik te dni predstavlja novo glasbeno zgodbo.Foto: Luka Mesec
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

25.1.2021

Mark Zebra priredil Tošetovo uspešnico Srce nije kamen

24.1.2021

Toše Proeski bi danes, 25. januarja, praznoval svoj 40. rojstni dan

24.1.2021

Dagi in Monika Avsenik znova božata z nežno country balado

17.1.2021

San di Ego: 'Hvala, ker nas že 8 let podpirate in poslušate našo musko'

17.1.2021

Kaj za 2021 obljublja Nino Ošlak?

Facebook

Twitter