ZABAVNO & DRUŽABNO

Isaac Palma, kakršnega ne poznamo

Zmagovalec poletnih melodihj morja in sonca 2017, Isaac Palma, ne počiva na lovorikah. Te dni se predstavlja z že peto skladbo, ki nosi naslov Dve besedi, pod melodijo pa se prvič v svoji karieri podpisuje poleg argentinskega producenta Nicolasa Niveyro, tudi Isaac Palma sam. Besedilo je delo izjemno uspešnega besedilopisca Roka Lunačka.

Isaac Palma predstavlja novo pesem.Foto: Domen Jančič

Pesem z naslovom Dve besedi je zame povsem svojevrstna. Upal bi si trditi, da se v njej prepleta veliko tega, česar poslušalci še niso slišali in videli pri meni. Besedilo opeva močno strast in privlačnost med dvema, ki si z le dvema besedama lahko polepšata njun svet. Kadar dve srci bijeta v istem ritmu se nam zdi, da bi za ljubezen lovili oblake, drobili korake in držali vse obljube in ker sam močno verjamem v ljubezen, je to še ena mojih pesmi, ki jo opeva. Poleg močnega besedila, sem se tokrat močno posvetil tudi melodiji, skozi katero se prepletata tango in reggaeton. To dvoje sem združil s preprosto željo, da bi znova povezal to, kar sem, to od koder prihajam, to, kar teče po mojih žilah,” je o novi pesmi povedal priljubljeni glasbenik Isaac Palma, ki je sicer leta 2017 s pesmijo Če te kdaj spustim iz rok zmagal na festivalu Melodije morja in sonca.

Poleg te nove pesmi Dve besedi pa predstavlja še zanimivo vidozgodbo, ki jo je prvič režiral kar sam, kar je bilo za glasbenika nepozaben izziv.

V videozgodbi za pesem Dve besedi gre za vrtinec čustev in dogodkov …Foto: Domen Jančič

Zgodbo za videospot sem režiral sam, saj sem že ob nastajanju pesmi čutil, da gre za močno pripoved o strasti in ljubezni. Gre za vrtinec čustev in dogodkov, prvič v življenju sem odplesal vroč tango, v nekem drugem trenutku se ujamem v past in končam zvezan na stolu, kjer se v požaru znajdem v borbi za življenje … Vse ljubezni niso pravljične in nemalokrat smo priča oviram, verjamem pa, da je prav vsaka ljubezen vredna bitk, da bi preživela in živela. Videospot je delo odlične snemalne (Abrams Production) in igralske ekipe, katerima sem brezmejno hvaležen,’‘ je povedal Isaac, ki je za zaključek še dodal: “Želim si, da bi poslušalci občutili strast, zanos, energijo in moč, ki jo imamo, kadar nas vodi srce. Želim si, da bi se vsi kdaj čutili ‘pijani od življenja’.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Back to top button
X