ZABAVNO & DRUŽABNO

Ines Erbus s pesmijo Here For You blestela v vlogi Marjetke, Maraaya

V oddaji Znan obraz ima svoj glas se je znani žiranstki mafiji v nedeljo, 17. aprila, pridružila tudi Marjetka Vovk, članica evrovizijskega dvojca Maraaya. Priljubljeni TV-šov pa je bilo toliko bolj zanimiv, saj se je mlada tekmovalka Ines Erbus prelevila ravno vanjo.

In katera preobrazba bi za Ines predstavljala še posebej velik izziv? “Preobrazba
v Cher ali Tino Turner. Zvezdi svetovnega formata, odlični pevki, ki
sta glasovno čisto nasprotje od mene. To bi bil zame velik izziv,” pravi pevka, o kateri bomo še veliko slišali.

Ines Erbus izhaja iz glasbene družine, zato ni nič nenavadnega, da ji brez glasbe in plesa ni živeti. “Petje me sprošča in daje občutek svobode,” pove. 22-letna pevka pravi, da ji v bo šovu prav prišla sposobnost spreminjanja barve glasu, in čeprav jo čaka trdo delo, se najbolj veseli ekstremnih preobrazb. In kot kaže je bila preobrazba v evrovizijsko Marjetko Vovk opravljena z odliko, saj pohvale za triumfalno zmago dežujejo iz vseh koncev in krajev, tudi od dvojca Maraaya.

Hvala Ines, da si mi z svojim nastopom priklicala vse nepozabne trenutke, mojo največjo izkušnjo do sedaj! Še enkrat čestitke iz srca,” je na družbenem omrežju Facebook zapisala Marjetka Vovk, članica evrovizijskega dvojca Maraaya. Čestitkam se pridružuje tudi naša ekipa!

Marjetka Vovk in Ines Erbus kot Maraaya.Foto: Maraaya facebook profil
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Back to top button
X