Ines Erbus o hudomušnem pripetljaju med snemanjem Šah mata

Pevka Ines Erbus, ki smo bolje spoznali v tretji sezoni šova Znan obraz ima svoj glas, je praznuje z izzidom svojega desetega singla, ki nosi naslov Šah mat. Glasbenica se lahko pohvali z več kot desetimi miljoni ogledov na svojem YouTube kanalu, tedensko pa jo lahko spremljamo na nastopih, kjer s svojimi hiti navdušuje in polni dvorane.

Lani je bila ena najbolj zasedenih pevk v Sloveniji in verjamemo, da bo z novo pesmijo navduševala zvesto publiko, tudi v letošnjem letu.

Tokrat se lahko 26-letnica pohvali z avtorskim vložkom, saj je glasbo za Šah mat napisala skupaj glasbenim producentom Volk Allesom, ki je zaslužen tudi za aramžma. Besedilo pa je delo Nenada Ninčevića, hrvaškega 'hitmejkerja', s katerim je Ines sodelovala že pri zadnjem singlu Ambis ljubavi.

Glasbenica predstavlja novo skladbo Šah mat.Foto: Jaka Ažman
Ines ErbusFoto: Felix Fox

"Ta singel je zame še toliko bolj poseben, saj sem v proces vključila tudi svoje fane. Sodelovali so pri nastanku pesmi in na enem od nastopov v živo posneli backvokale, ki jih zdaj lahko slišite v končnem izdelku," je ob tej priložnosti povedala Ines Erbus.

Pesem je v sodelovanju s Celt Production dobila tudi vizualno podobo, ki vas popelje na partijo šaha. V njem ne manjka tudi pomanjkljivo oblečenih mišičnjakov, ki svoje izoblikovano telo kažejo samo v boksaricah potiskanih s šahovnico.

"Vrhunec snemanja je bil vsekakor moment v dvigalu, ko so se fantje ponesreči odpeljali v napačno nadstropje ... Predstavljate si lahko, kako začudena je bila mama z otroci, ko se je dvigalo odprlo, v njem pa štirje mišičnjaki v boksaricah," nam je v smehu zaupala prikupna glasbenica, ki z novo pesmijo napoveduje tudi svojo prvo kolekcijo oblačil, imenovano Šah mat.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

28.9.2020

Romantična Tanja Žagar

25.9.2020

Poglejte, kako se zafrkavajo Poskočni muzikanti in Kingstoni

24.9.2020

Čeprav se je Eva Boto zelo bala tega koraka, ga je vseeno naredila

23.9.2020

Tereza Kesovija: Ta pesem je kot molitev, še vedno dobim kurjo pot

23.9.2020

Drugi časi, nove (istrske) zgodbe, pravi kantavtor Rudi Bučar

Facebook

Twitter