ZABAVNO & DRUŽABNO

In Viktorja dobi … Tanja Žagar

Ob prejemu vrhunskega medijskega priznanja, že drugega Viktorja, se Tanja Žagar in njena založba Gong Records iskreno zahvaljujeta vsem sodelujočim na njeni glasbeni poti ter seveda njeni zvesti publiki.

Tanja Žagar in Alfi NipičFoto: Gong Records

Nagrade so tako Tanja Žagar kot tudi založba Gong Records zelo veseli, saj pomeni izjemno priznanje Tanjinemu delu v lanskem letu in je prišlo v času, ko Tanja obeležuje 10. obletnico samostojne glasbene poti oz. 19 let glasbene kariere.

Miki Šarac in Tanja ŽagarFoto: Gong Records

Kot nominiranka je bila v družbi trenutno najbolj dejavnih glasbenikov v Sloveniji v tem trenutku, ki kljub neprijazni situaciji in slabim ekonomskim razmeram niso obupali in zapadli v apatijo, kakršna vlada na trenutni glasbeni sceni v Sloveniji. Vendar se je v lanskem letu še bolj angažirala in pognala svojo ustvarjalnost in pripravila material za novi album, ga izdala, ga promovirala, pripravila zelo uspešno promocijsko turnejo z 20-imi samostojnimi koncerti, posnela tri videospote, organizirala tri ekskluzivne dogodke – Žagarije, se udeležila več kot 30 dobrodelnih prireditev. Vse to so ves čas spremljali njeni zvesti poslušalci, glasbeni uredniki in medijske hiše in jo na koncu tudi zasluženo nagradili.

Tanja Žagar pravi, da ji Viktor daje zopet nov zagon, zato tudi v letošnjem letu pripravlja že novi material za novi album, ki bo izšel v novembru in ga bo obeležila z velikim koncertom v Ljubljani, in sicer ob deseti obletnici samostojne glasbene poti.

Hvala, ker ste z nami tudi vi, pravi Tanja Žagar.Foto: Gong Records
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Back to top button