FESTIVALI

Hera Björk slavila na festivalu Viña de Mar

Hera Björk, ki je leta 2010 na Izboru za pesem Evrovizije zastopala Islandijo, je velika zmagovalka festivala Viña del Mar, ki te dni poteka v Čilu. Energična pevka je vse skupaj prepričala s skladbo Because You Can, ki je postala najboljša festivalska pesem.

Hera Björk med svojim nastopom.Foto: Hera Björk facebook profil
Hera BjörkFoto: Hera Björk facebook profil

To je zame čudovito priznanje, predvsem pa potrditev, da naj še naprej nadaljujem s prepevanjem ter ustvarjam glasbo za ljudi,” je takoj po zmagi dejala Hera Björk, ki jo čaka še en nastop, in sicer pred več kot 100 milijoni gledalcev. Toda tokrat je lahko evrovizijska pevka brez skrbi, saj bo vse skupaj potekalo brez strokovne komisije.

Hera Björk se sicer v domovino vrača v nedeljo zvečer, ob tem pa dodaja, da so za njo nepozabni in naporni dnevi, pravo delo pa vse skupaj še čaka, saj se ji je z zmago na mednarodnem in odmevnem festivalu Viña del Mar odprla enkratna in nepozabna priložnost, da se predstavi na večmilijonskem trgu.

Zmagovalno skladbo Because You Can bodo predstavljali tako v angleškem kot tudi v španskem jeziku, kaj kmalu pa bodo v španščino priredili še nekaj ostalih skladb, s katerimi najvdušuje vedno nasmejana Hera!

Mednarodna in cenjena glasbeno-festivalska prireditev Viña de Mar poteka od leta 1960 dalje vsako leto, predvidoma februarja v Čilu.

Portal Evrovizija.com lahko spremljate tudi na družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Back to top button
X