EMA

Hannah v kreaciji Jelene Proković

Hannah, ki je minuli konec tedna nastopila na predevrovizijskem koncertu v Amsterdamu, bo na velikem odru arene v Malmöju nastopila v obleki modne oblikovalke in kostumografinje Jelene Proković, ki se giblje v štirih svetovih – v modi, filmu, stajlingu in v gledališču.

Hannah na promocijskem koncertu.Foto: Mikael Persson / eurovisioninconcert.nl

Minuli konec tedna je Hannah nastopila na 5. tradicionalnem predevrovizijskem koncertu Eurovision in Concert 2013 v Amsterdamu. Na velikem promocijskem koncertu se je v soboto, 13. aprila, predstavilo kar 25 letošnjih evrovizijskih skladb. Gre za medijsko najbolj odmeven predevrovizijski dogodek, ki ga podpira tudi evropska radiodifuzna zveza EBU. Gostiteljici večera sta bili Marlayne Sahupala in Linda Wagenmakers, ki sta zastopali Nizozemsko v letih 1999 in 2000. Posebna gostja koncerta je bila tudi zmagovalka Pesmi Evrovizije 1991, Švedinja Carola Häggkvist.

Hannah v AmsterdamuFoto: RTV Slovenija

Predstavljamo Hannini spremljevalni vokalistki iz Danske, ki se bosta z našo pevko predstavili 14. maja 2013, v prvem predizboru.

Linda Andrews je pevka, avtorica glasbe in učiteljica petja. Rojena je na Ferskih otokih, kasneje se je preselila v København. Leta 2009 je zmagala na danskem X-Factorju, nato pa posnela in izdala štiri albume. Kot spremljevalna vokalistka je pela s številnimi danskimi in tujimi glasbeniki, med drugim tudi z evrovizijskima zmagovalcema Carolo in Johnnyjem Loganom.

Susanne Ørum je pevka, avtorica glasbe in besedil ter učiteljica petja. Kot članica soul zasedbe Me – She & Her je debitirala leta 1994 in zasedba je prejela danskega grammyja kot najboljša danska nova skupina. V Veliki Britaniji je izdala dva singla: If It’s Cool (Soul Street 3) in Heavenly Haze (Essential Soul). Nastopala je na Danskem, Švedskem in v Ameriki.

Portal Evrovizija.com lahko spremljate tudi na družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Back to top button
X