FESTIVALI

FOTO in VIDEO: Šampanjsko vzdušje po festivalu MMS 2012

Vzdušje po festivalu Melodij morja in sonca je bilo sproščeno kot že dolgo ne. Če je dve leti nazaj zmagala neznana skupina Jazz Station, je bilo tokrat precej drugače, saj je zmagovalka letošnjih melodij Nuša Derenda pevka, ki jo pozna takorekoč vsa Slovenija …

Polona Furlan, Enzo Hrovatin, Slavko Ivančič in Nuša DerendaFoto: Alesh Maatko

Nasmejani obrazi, pozitivna energija, sproščen klepet in obvezen šampanjec so le delček pofestivalskega druženja, ki se je zavleklo pozno v noč! Zmagovalka Nuša Derenda je takoj po festivalu dejala, da je vesela, da je po dvanajstih letih znova prišla na Melodije morja in sonca. “Držim pesti, da bo imel festival melodije morja in sonca še dolgo prihodnost ter da se bomo vsi skupaj radi vračali v Portorož,” je še povedala Nuša.

Polona Furlan, Irena Vrčkovnik, Enzo Hrovatin, Nuša Derenda in Eva BotoFoto: Alesh Maatko
Zmagovalka Nuša DerendaFoto: Alesh Maatko

Enakega mnenja je bila tudi letošnja evrovizijska predstavnica Eva Boto, ki jo v skupnem seštevku končala na drugo mestu in (pričakovano) prejela nagrado najboljšega debitanta. “Počaščena sem, da sem prejela to nagrado, hkrati pa sem tudi zelo vesela, da sem končala na drugem mestu, takoj za izjemno Nušo Derenda. Kaj takega res nisem pričakovala, saj sem nenazadnje želela predstavitvi novo skladbo, da vsi skupaj vidijo in slišijo, da delam in utvarjam naprej” je povedala 16-letna Korošica. Po festivalu se je zabava nadaljevala ob portoroški plaži, kjer se je pilo, pelo in plesalo do zgodnjih jutranjih ur, Nušo Derenda pa je čakal še nastop v bližnjem hotelu, tako da se zabave ni mogla udeležiti.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Back to top button
X