FESTIVALI

FOTO in VIDEO: MMS 2012: Saša Lendero vesela podpore publike

V soboto so gledalci pred televizijskimi ekrani, ki so glasovali preko telefonov in publika v Avditoriju pokazali, da je Saša Lendero še vedno tista, ki jih s svojim nastopom očara in navduši. Če bi namreč obveljali samo njihovi glasovi, bi Saška s pesmijo Od Portoroža do Pirana, slavila zmago.

Saša LenderoFoto: Alesh Maatko

Glasovi stroke so odločili drugače, a Saša Lendero pravi, da ni prav nič razočarana. “Nasprotno! Neizmerno sem vesela, da so mi gledalci in poslušalci znova izkazali tolikšno podporo in podarili toliko glasov. To je zame neprecenljiva nagrada. Strokovne komisije pa mojemu – zabavnemu – glasbenemu žanru nikoli niso bile pretirano naklonjene. Iz vsega srca pa čestitam vsem dobitnikom nagrad in še posebno zmagovalki Nuši, saj so bili zares super!” Saša je na festivalu MMS nastopila prvič, vendar pravi, da z veseljem še kdaj. “Vzdušje na festivalu in med glasbenimi kolegi je bilo odlično in imela sem občutek, kot da sem na festivalu revijalne – in ne tekmovalne – narave, kar pomeni, da je bilo zelo prijetno.

Po nastopu se je Saša dobre volje udeležila after partya, kjer je pozno v noč nazdravljala s svojimi glasbenimi kolegi in prijatelji, dokler njihove družbe ni pregnala lakota in so v ranem jutru zavili proti kiosku s hitro prehrano. Takrat se je dalo opaziti tudi to, da so čevlji s petko čudežno izginili s pevkinih nog, zamenjale pa so japonkice, ki so bile bolj udobne.

Saša Lendero je od publike in glasovanja prejela 2 x po 10 točk.Foto: Alesh Maatko
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Back to top button
X