EMA

FOTO in VIDEO: Maja Keuc iz dežele tulipanov prinesla nov izdelek

Po dobrih dveh mesecih študija na rotterdamski Akademiji za ples in glasbo se je simpatična Mariborčanka vrnila domov, a le za kratek čas. Maja Keuc je povratek izkoristila za promocijo svojega novega, zimsko obarvanega videospota za pesem You’re a tree and I’m a baloon.

Maja KeucFoto: Alesh Maatko

Maja Keuc je svoj kratek obisk izkoristila za predstavitev novega spota za skladbo. V Svetovni kavarni Sputnik je združila prijetno s koristnim in zbranim medijem ter prijateljem predstavila svoj nov izdelek, na katerega je izjemno ponosna. “Ko
sem prišla na snemanje, sem obnemela nad vsemi detajli, ki so krasili
sceno. Ekipa je resnično dala vse od sebe in prepričana sem, da bodo sedaj
gledalci uživali v videnem,
” je dejala Keučeva in nam ob tem zaupala tudi nekaj zanimivih zgodb iz dežele mlinov in tulipanov. “V šoli se odlično počutim in res delam na svojem razvoju. Učitelji so skoraj da naši prijatelji, sošolci zelo prijazni in pripravljeni pomagati, končno pa sem si izborila tudi čas za učne ure klavirja na področju glasbene produkcije. Zelo sem vesela, da sem se odločila za tovrsten podvig, sem pa hvaležna tudi svojim staršem, ki so me vsake toliko časa opomnili, da je to zares pomembno zame. Glasba je moja največja ljubezen, moja čustva so še intenzivnejša in na tem želim graditi naslednja štiri leta. Čaka me kar precej dela, vendar mislim, da bom ob tem zelo uživala, kar se mi zdi izjemno pomembno pri kateremkoli študiju, ki si ga študentje izberejo.

Maja je v družbi ustvarjalcev videa Filipa Filkovića Philatza in Zdenka Bašića.Foto: Alesh Maatko

Na Nizozemskem sem se morala navaditi na dež in veter, kolo in podzemno namesto avta, skratka na popolnoma drugačen način življenja v tujem mestu s popolnoma drugačnimi navadami.

Maja Keuc

In kaj bo ob kratkem obisku domovine še postorila naša nekdanja evrovizijska predstavnica? “Žal bom doma samo do petka, potem pa me že čakajo študijske obveznosti. V tem času imam v planu promocijo novega spota, turnejo obiskov celotne družine in prijateljev, skočila pa bom tudi v studio. Drugo leto pa načrtujem znova ustvarjanje lastne glasbe in moram priznati, da že komaj čakam,” je zaključila Maja Keuc.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Back to top button
X