EMA

FOTO in VIDEO: Kako je Gašper Rifelj zadihal z Angelco Likovič

Gašper Rifelj, ki smo ga spoznali tako v šovu Misija Evrovizija kot tudi na letošnji Slovenski popevki, nam te dni predstavlja nov video izdelek za skladbo Zadihaj. Mladi glasbenik je zbrane na premieri, pred predstavitvijo videospota za skladbo Zadihaj, navdušil še z odličnim akustičnim koncertom.

Gašper Rifelj in Angelca LikovičFoto: Alesh Maatko

Gašper je odličen glasbenik in prav je, da podpremo tudi mlade generacije, ki delajo dobro glasbo. Takoj, ko sva se objela, sem občutila tisto pozitivno energijo, ki jo izžareva že v svojih besedilih. Tudi njegova pesem Zadihaj, za katero smo snemali videospot je nekaj posebnega,” je pred predstavitvijo spota dejala Angelca Likovič, ki je
Gašperja označila za vzor mladim. Ko je na odru govorila o njenem prvem sodelovanju v glasbenem spotu, s komplimenti vsekakor ni skoparila. Za odličen spot je poskrbela produkcijska ekipa Karo Media z Nikom Karom, v sodelovanju z agencijo DKC Management. Spot se je snemal tri dni, in sicer na štirih različnih lokacijah. Prva je bila v Restavraciji Žajfa v Mariboru, kjer med skupino ljudi najdemo tudi vodji najbolj zaželjene skupine deklet – Diamantke – odlični Dorotejo Premužič in Katarino Benček. Druga Jazz club Satchmo, kjer so ob Gašperju plesalke Plesne šole Sebastian. Tretja lokacija je bil Grad Fala, kjer se je snemala scena z Angelco in ‘njenimi vnučki’. Četrta lokacija pa so bile mariborske ulice, kjer se Gašper Rifelj sprehaja z mlado koreografinjo Ano Lakota in plesalko Nino Gornik.

Aktualno dogajanje portala Evrovizija.com spremljajte še na omrežju TWITTER in FACEBOOK.
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Back to top button
X