Finalistka Stella strnila občutke po nastopu na izboru Ema Freš

Stella po svojem nastopu na Emi Freš objavlja svojo tekmovalno pesem. Živahna in zabavna pesem ne bo nikogar pustila hladnega. "Pesem Ne vem, če sem v redu je nastala ob šestih zjutraj, ko sem se med poletnimi počitnicami peljala v službo. Mislim, da to ni težko verjeti, in da to tudi vse razloži. Himna za ponedeljkovo jutro," je dejala glasbenica.

Stella na odru Eme Freš.Foto: Adrian Pregelj

Stella tako objavlja že svoj tretji singel v zadnjih mesecih. Po vidnem uspehu pesmi Ocean, s katero je zmagala na Novi sceni mednarodnega festivala FeNS 2019 in prejela tudi nagrado za najboljši scenski nastop, je v začetku leta objavila pesem naslovom Tvoja budala, sedaj objavlja tudi pesem, s katero je tekmovala na festivalu Ema Freš in se z njo uvrstila v finale.

In kaj o svojem nastopu pravi mlada glasbenica? "Vesela sem, da sem se udeležila tekmovanja Ema Freš in ponosna, da sem se uvrstila v finalni del. Res super, da je RTV Slovenija finalistom omogočila nastop v TV oddaji, da smo se lahko predstavili širši publiki. Zelo sem uživala tako v nastopanju kot tudi v poslušanju ostalih nastopajočih, nekaj pesmi sem si kar hitro zapomnila. Najbolj zabavno je bilo vsekakor družiti se s plesalcema na vaji, s sotekmovalci v zaoderju in s producentom ob ustvarjanju pesmi. Najbolj pri srcu mi vedno ostajajo ljudje. Pa tudi na pesem sem zelo ponosna! V glavnem, fenomenalno!" je odgovorila mlada pevka.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

24.2.2020

Ema 2020: Parvani Violet razočaran nad žirijo, Saška presrečna

23.2.2020

Klemen Slakonja, ka si ti ja malo nor

23.2.2020

Ema 2020: Ana Soklič iskreno o izjavi, o kateri govori cela Slovenija

22.2.2020

Ema 2020: Slovenija se je odločila ... V Rotterdam potuje Ana Soklič

21.2.2020

Dvanajst odtenkov Eme 2020

Facebook

Twitter