FESTIVALI

Festival Exit pokal po šivih; v nekaj dneh 185.000 obiskovalcev

Z nastopi Hurts, Suede, Deep Dish in mnogih drugih se je z več kot odličnim rezultatom končal prvi del pustolovščine EXIT. Več kot 185.000 obiskovalcev je v štirih festivalskih dneh uživalo kot že dolgo ne.

Publika je bila navdušena.Foto: Exit
SuedeFoto: Exit

Petrovaradinska trdnjava je bila vsak dan polna razigranih in dobro razpoloženih ljudi, ljubiteljev elektronskih in kitarskih zvokov, nogometa in predvsem dobrega žura, ki so poskrbeli, da vsak kotiček festivala poka od pozitivne energije, o kateri se bo govorilo naslednje leto. Otvoritve festivala se bomo spominjali po nepozabnem ognjemetu, po koncu katerega so glavni oder zavzeli Pet Shop Boys. Ne gre pozabiti Stromaeja ter dveurnega seta Disclosure, ki je premaknil meje vrhunskega zvoka, svetlobe in videa.

Deep DishFoto: Exit
HurtsFoto: Exit

Spominjali se bomo tudi, kako je Van Gogh pregnal dež in zelo čustven nastop Gloriee Gaynor, ki je združila vse generacije. Ne bomo pozabili niti enega najboljših žurov v zgodovini festivala na nastopu Rudimental, kot tudi ne vrhunskega Carla Coxa, ki je pri obiskovalcih znova upravičil sloves enega najboljših didžejev. Zagotovo pa bomo še dolgo pomnili neverjetno produkcijo Deep Disha, odlične nastope Damona Albarna, Sueda, Skrillexa, Afrojacka in seveda Hurtsa, ki je občinstvu podaril bele vrtnice med prepevanjem največjih hitov.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button