EVROVIZIJA

Evrovizijski izbor v Lizboni v rokah štirih žensk

Če so evrovizijski izbor v ukrajinskem Kijevu voditelji trije moški voditelji, se je Portugalska odločila, da bomo v Lizboni spremljali ženske, in sicer kar štiri voditeljice. Na velikem evrovizijskem odru bodo imele v rokah voditeljske niti dame, ki so navajene žarometov, in sicer Filomena Cautela, Sílvia Alberto, Daniela Ruah in Catarina Furtado.

Filomena Cautela, Sílvia Alberto, Daniela Ruah in Catarina Furtado.Foto: RTP / Eurovision.tv

Daniela Ruah, ki je med drugim vodila kar nekaj odmevnih prireditev, je portugalski javnosti znana kot igralka, Catarina Furtado pa je dolgoletna televizijska komentatorka, ki je v svoji karieri prejela številne nagrade, ne nazadnja pa je znana tudi kot igralka.

Portugalska nacionalna radiotelevizija RTP se je tokrat odločila, da bodo na odru, vsaj kar se voditeljstva tiče, prevladovale ženske. Evrovizijskim oboževalcem sta dve voditeljici, Filomena Cautela in Sílvia Alberto, že precej znani. Filomena je leta 2017 sporočila portugalske evrovizijske glasove, Sílvia pa je že vodila nacionalni evrovizijski izbor, ne nazadnje pa je bila tudi evrovizijski komentator (2011, 2013 in 2014), tako da precej dobro pozna Pesem Evrovizije.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button