EMA

Eva Boto predstavila svojega fanta

Ob 18. rojstnem dnevu nam je naša najmlajša evrovizijska predstavnica podarila čisto novo pesem Na kožo pisana, ki je naletela na izjemno dober odziv. Zato se je Eva Boto odločila, da za najnovejšo skladbo, ki ji je resnično pisana na kožo, z videoprodukcijo Karo Media posname tudi videospot.

Eva Boto in Klemen Orter v spotu Na kožo pisana.Foto: YouTube / Odlomek iz spota

Resnična ljubezen ali (le) zgodba?

“Klemna sem izbrala zaradi tega, ker se res že dolgo časa poznava
(spoznala sva se v šovu Misija Evrovizija), prav tako pa vem, da ima veliko
izkušenj z igranjem, tako da sem ga z veseljem povabila k sodelovanju.
Ko si bo vsak pogledal moj najnovejši video, se bo zagotovo vprašal, če je moj fant
(smeh)?! No, naj povem, da je bil moj fant za en dan, torej le v
videospotu, drugače pa ni, ker sva res prava prijatelja,” nam je vse skupaj zaupala Eva Boto, ki je več kot ponosna na svoj novi videoizdelek za skladbo Na kožo pisana, ki je med poslušalci naletela na izjemen odziv!

Snemali smo v Slivnici pri Mariboru, celoten snemalni dan pa je bil precej naporen, saj je vse skupaj potekalo od jutra pa vse do poznih večernih ur,” nam je zaupala Eva Boto, ki ob tem še dodaja, da je bila s celotno ekipo (pri snemanju je sodelovalo Frizerstvo IN, za make-up pa je poskrbela Lana Špital) zelo zadovoljna, saj je vladala zelo pozitivna energija.

Glavno sporočilo je pravzaprav to, da se v življenju ni potrebno toliko kregati, saj je življenje le eno,” pravi Eva on dodaja: “Pravzaprav celotno pesem pojem oz. pripovedujem, kako je bilo, ko sva bila s fantom zaljubljena, tako da me določeni kadri v spotu prikazujejo kot žalostno, samo in polno spominov na lepe trenutke. Je pa res, da ima video dve plati – osamljeno Evo in naju s Klemnom, s katerim pokažem, kako je bilo ko sva bila srečno zaljubljena in kako jaz hrepenim za njegovo ljubeznijo! Želim si ga nazaj, čeprav vem, da sva skregana, da se ne pogovarjava več ter da se je vse končalo …

Eva Boto predstavlja zgodbo iz spota Na kožo pisana.Foto: YouTube / Odlomek iz spota
Portal Evrovizija.com lahko spremljate tudi na družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Back to top button
X